• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelığe adım atmış olanlar bebişlerin hareketlerine anlam vermeye çalışanlar buyrun

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
40
İstanbul
Selam arkadaslar kızım prensesim fıstıklı lokumum 6 ıncı ayını doldurucak 1 hafta sonra ama 1 bucuk aydır bizi resmen şok edıyo hareketlerıyle emerken benım bacak arama kayıyo kafasını kaldırıp babasına annanesıne yada leptaba bakmaya calısıyo hem emıcek hem etrafa bakıcak babamla annem bızddeydı bende odanın bır kenarında emzırıyordum yıne aynı hareket tabı bide cakur cukur sesler geldı babamda annemde sasırdı emerken yorulup bırakıyo sonrada yanağını dayayıp yatmak ıstıyo demek ıstedığım sadece ılgınc hareketler deyıl onları tanımak adına bılgılerımızıde paylasabılırız sonucta suanki belırlı hareketlerı ılerkı dönemde kişiliklerinin bir bölümü OLABİLİR Hadi buyrun Topiğimize...

bizimki de emerken bir ses duyduğunda (özellikle babasının sesini) gözlerini kocaman acıp meme azında yüzüme bakıyor sanki şaşırmış gibi, meraklı olabilir belkide.

ayrıca hiç bir zaman memeye hayır demiyor doyup kendi bıraksa biletekrar uzatırsam yine alıyor taki meme azına girinceöğürmeye başlayana kadar sonra bir daha hiç vermedim ama uzatsam yine de alır gibime geliyor obur mu olacak dersiniz?

bir de canı yatmaktan sıkılınca ayağını yere yada yatağa öyle sert vuruyor ki canını yakacak diye korkuyorum sinirli olabilir mi biraz?

Son düzenleme:
Back