Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sut sagma pompası eleltrıklı cook acıl hemde
sut sagma pompası eleltrıklı cook acıl hemde
ne kadr dıyonuz anneler
ve lutfen ayrdım edın bebegım bırakıyo benı henuz 4 aylık ıı olmalı pompa sutum azaldı
ne kadr dıyonuz anneler
ve lutfen ayrdım edın bebegım bırakıyo benı henuz 4 aylık ıı olmalı pompa sutum azaldı
canım sana özel mesaj attım, ben çok memnun kaldım aventten, düzenli kullanırsan eminim sütün artar, ben birini sağıp diğerini sağmaya geçtiğimde sağdığım taraftan yine süt geliyodu, sütüm iyiydi zaten çok şükür ama pompanın da faydası olduğuna inanıyorum ki ben çok kullanmadım
canım posta kutun dolu
ne kadr dıyonuz anneler
merhaba ben de medela elektrikli pilli pompa var. ilgilenen varsa yardımcı olabilirim. ben pek kullanmadım üstelik temizlik açısından sıkıntı etmeyin ayrıca bütün parçaları kaynatılabiliyor .piyasadaki fiyatı az önce baktım en ucuz bi yerde 160 yazıyor. ben daha pahalıya almıştım. artık ihtiyacım yok. alanında birinci marka ve model. hiç ağrı ya da acı duymuyorsunuz üstelik yorulmuyorsunuz elektrikli olması avantaj. benim bir göğsümde süt gelmediği için almıştım ve kısa sürede faydasını gördüm. ilgilenenlere yardımcı olurum.![]()
merhaba satıldımı fiyat ne düşünüyorsunuz
SAtıldı ise aynı model bendede var isterseniz
SAtıldı ise aynı model bendede var isterseniz
diğer arkadaştan dönüş olmuyor siz yardımcı olursanız sevinim yavasoglu88@hotmail.com adresim
diğer arkadaştan dönüş olmuyor siz yardımcı olursanız sevinim yavasoglu88@hotmail.com adresim
evet çekimi nasıl sütüm az olduğu için artırmak amaçlı almayı düşünüyorum.fiyatı nedir?