Bunlari birisi kutunun icine koymus. Uzerine de tas koymus. Benim bahceme birakmis. Imkanim yok diye biraksamiydim oylece. Elimden geleni yapmaya calisiyorum iste. Faydaniz yok can sıkmayın bari. Imkanim olsa veterinere de gotururum mama da alirim eve de alirim. Keyfine kedi alipta ac acikta birakacak olsam zaten neden bu kadar cabalayayim.Hicbir imkanınız yokken size neden yavru kedi geldi? Ayrica neden disaridalar? Internetten kedi maması tarifleri baksaniz onları yapsanız daha iyi. Eve almalisiniz ayrica.
Evin icine alabilirsiniz. Bir odada dursalar yeter. Veterinere götürün demedim imkanim yok su an dediginiz icin. 3 gun oluyor bana geleli yazmışsınız. Biri birakti gitti demediginiz için ortada biraksa mıydım demenizin de anlamı yok. Ne yaziyorsaniz onu yorumluyoruz.Bunlari birisi kutunun icine koymus. Uzerine de tas koymus. Benim bahceme birakmis. Imkanim yok diye biraksamiydim oylece. Elimden geleni yapmaya calisiyorum iste. Faydaniz yok can sıkmayın bari. Imkanim olsa veterinere de gotururum mama da alirim eve de alirim. Keyfine kedi alipta ac acikta birakacak olsam zaten neden bu kadar cabalayayim.
Birisi birakmis bu yavrulari. Ben de aldim dayanamadim. Normalde evcil hayvan bakamam cunku asiri bag kuruyorum.Ve dogal yasamda kalmalarini anneleriyle kalmalarinin dogru oldugunu savunuyorum.Ama bunlari mecburen aldim. Yoksa sokakta kalamazlar. Henuz sut icmeyi bile bilmiyorlardi. Eve alamiyorum cunku kendi evim degil. Guzel bi ev yaptim. Tuvaletleri var sicak korunakli. Oyuncaklarina kadar koydum. Gayet ilgileniyorum. Veterinere cok uzak oldugu icin ,vasita ve param olmadigi icin goturemiyorum. Mama almama nedenim de hem sehire gidemiyorum. Hem de koyde bunlar mamaya alisirsa ac kalir ölurler. Normal yiyeceklere alismalari lazim. Gayet canlilar iyi besleniyorlar. Ama bugun bi tanesi beni korkuttu. Öldum öldum dirildim. Sormadigim insan kalmadi. Ne demek istediginizi anladim.Ben tamamen tum hikayeyi anlatmadim. Siz de dinlemeden yargilamissiniz. Emin ellerde kediler. Guvendeler. Ilginiz ve yorumunuz icin vakit ayirip cevapladiginiz icin tesekkur ederim. İyi geceler.Evin icine alabilirsiniz. Bir odada dursalar yeter. Veterinere götürün demedim imkanim yok su an dediginiz icin. 3 gun oluyor bana geleli yazmışsınız. Biri birakti gitti demediginiz için ortada biraksa mıydım demenizin de anlamı yok. Ne yaziyorsaniz onu yorumluyoruz.
Çok severim böyle kedi hikayeleriniBirisi birakmis bu yavrulari. Ben de aldim dayanamadim. Normalde evcil hayvan bakamam cunku asiri bag kuruyorum.Ve dogal yasamda kalmalarini anneleriyle kalmalarinin dogru oldugunu savunuyorum.Ama bunlari mecburen aldim. Yoksa sokakta kalamazlar. Henuz sut icmeyi bile bilmiyorlardi. Eve alamiyorum cunku kendi evim degil. Guzel bi ev yaptim. Tuvaletleri var sicak korunakli. Oyuncaklarina kadar koydum. Gayet ilgileniyorum. Veterinere cok uzak oldugu icin ,vasita ve param olmadigi icin goturemiyorum. Mama almama nedenim de hem sehire gidemiyorum. Hem de koyde bunlar mamaya alisirsa ac kalir ölurler. Normal yiyeceklere alismalari lazim. Gayet canlilar iyi besleniyorlar. Ama bugun bi tanesi beni korkuttu. Öldum öldum dirildim. Sormadigim insan kalmadi. Ne demek istediginizi anladim.Ben tamamen tum hikayeyi anlatmadim. Siz de dinlemeden yargilamissiniz. Emin ellerde kediler. Guvendeler. Ilginiz ve yorumunuz icin vakit ayirip cevapladiginiz icin tesekkur ederim. İyi geceler.
Evet arı sokmuş. Ertesi gün sagligina kavustu. Ölecek diye cok korkmustum. Kedilerin sahibi ortaya cikti. Anne kedi cok kotu olmus. Anneyi kaybetmemek icin yavrunun birini istedi. Normalde vermezdim ama kediye dayanamadim. Ucunu de alin geri soz ben kabul edicem dedim ama almadi. Ben de ari sokmus olani verdim. Annesinin yaninda guvende. Diger ikisi de cok sagliklilar. Av yapacak hale geldiler nerdeyse. Bi huylari var kucakta uyumaya alistilar. Uyuyacaklari zaman emecek yer ariyolar ona cok uzuluyorum. Ama icgudusel bir seymis. Onun haricinde devamli oyun pesinde yaramaz kedilere donustulerÇok severim böyle kedi hikayelerini
Gelip gelip anlatır mısınız neler oldu yanağın sisi indi mi .
Keyfi düzeldi mi
Uykusu normale döndü mü
Yemeklerle araları eskisi gibi oldu mu
Bayiliyorum ya .siz anlattıkça mest oldum gözümde canlandıEvet arı sokmuş. Ertesi gün sagligina kavustu. Ölecek diye cok korkmustum. Kedilerin sahibi ortaya cikti. Anne kedi cok kotu olmus. Anneyi kaybetmemek icin yavrunun birini istedi. Normalde vermezdim ama kediye dayanamadim. Ucunu de alin geri soz ben kabul edicem dedim ama almadi. Ben de ari sokmus olani verdim. Annesinin yaninda guvende. Diger ikisi de cok sagliklilar. Av yapacak hale geldiler nerdeyse. Bi huylari var kucakta uyumaya alistilar. Uyuyacaklari zaman emecek yer ariyolar ona cok uzuluyorum. Ama icgudusel bir seymis. Onun haricinde devamli oyun pesinde yaramaz kedilere donustuler
Ben de guvenemedim ama kedilere uzuldugume verdim. Diger ikisi canavar oldu ama hozumun onunde guvendelerBayiliyorum ya .siz anlattıkça mest oldum gözümde canlandıçok sevin onları .
Üçünü de almamış iyiki aslında, ben güvenmezdim o kisiye