- 16 Kasım 2020
- 230
- 126
- 34
Annelerinden yeni ayrilmis yavru kediler 3 gun oluyo bana geleli. Malesef veterinere goturme ve mama alma sansim yok. Cunku kirsalda oturuyorum ve sehire inmek icin vasıtam yok. Yavru kedi besleyenler bakabilirler mi? Kediler sabah uyandiklarinda titriyorlar sonra geciyo. Usuyorlar mı? Bi tanesi digerlerinden ufak. Ilk geldiginde devamli etrafi kesfetmek istiyodu simdi surekli uyuyor.bir de cok derinden miyavliyor. Hic oynamiyo keyfi yok ve yanaginda bi sislik var. Mama olarak haslanmis tavuk pismis yumurta veriyorum. Bazen de sulandirilmis sut. Dedigim gibi mama alma samsim yok.yumurtayla tavugu basta sevmislerdi. Ama simdi cok fazla yemiyolar. Acaba ben mi evham yapiyorum . Yattiklari yere ari geliyor. Ari sokmus olabilir mi? Acaba o yuzden mi durgun? Arilarin gelmesini engellemek icin ne yapabilirim? Gece disarda bi yuva yaptim orda uyuyolar ama usuyorlar midir? Su icmiyorlar agizlarinin kenarini suya degdiriyorum ben de yalansinlar diye. Sorularima cevap veren olursa cok mutlu olurum. Cok uzuluyorum yavrulara