- Konu Sahibi kardelen200808
-
dunya kadar kıtap da okusam egıtımde almama ragmen bu konuda..
bılınclı olsam bıle anne oldugum zaman ne kıtaplar nede kaynaklar ...
anne ısem sozum gececekdır..gıttı yerlerı bılıcem gozum hep ustunde ılucak gızlıden..
hayatta karsılıksız tek sevgıyı bulsam hayatta bırakmam kı bıdaha..sıkarımda rahatta bırakırım ortamına gore..
annem gıbı anne olucam modelım harıtam annem olcak herdaım..
[/Qne kadar güzel anneni örnek alıyosun gerekende bu öncümüz anne olmalı ama ben bu konuda yalnızım annemi örnek alsaydım ne mutlu yuvam nede çocugum olurdu
dunya kadar kıtap da okusam egıtımde almama ragmen bu konuda..
bılınclı olsam bıle anne oldugum zaman ne kıtaplar nede kaynaklar ...
anne ısem sozum gececekdır..gıttı yerlerı bılıcem gozum hep ustunde ılucak gızlıden..
hayatta karsılıksız tek sevgıyı bulsam hayatta bırakmam kı bıdaha..sıkarımda rahatta bırakırım ortamına gore..
annem gıbı anne olucam modelım harıtam annem olcak herdaım..
[/Qne kadar güzel anneni örnek alıyosun gerekende bu öncümüz anne olmalı ama ben bu konuda yalnızım annemi örnek alsaydım ne mutlu yuvam nede çocugum olurdu
diger topikte durumunu okudum canim neden boyle dusundugunu tahmin edebiliyorum sen bi istinasin ama eminim cocuklarin icin harika bi anne olacaksin benimde tek modelim annem
vallahi doğurmayı hiç düşünmedim ama bi gun doğurursam bunuda onda hak görmek için yada emek verdim diye kullanmam. neticede hepimiz annemize bi şekilde geldiko da bizi istedi ve doğurdu ama bu tum kullamın hakkımızı insanlık hakkımızı ona vermiyor. anadır tamam ama bi yere kadar. evladınında insan olduğunu aklı başında duyguları olabiliceğini kabul etmiyorsa carta curta hak emek diyorsa baskı yapıyorsa ben orda yokum, ana cocuğununda birey olduğunu kabul edendir. bu sorumluluktur herkes taşıyamaz.
once onu 9 ay karninda tasi ilk tekmelerini caninda hisset sonra onu hayata birak normal bi anne bunu yapamaz belki baski yapmaz sirf sen uzulmeyesin diye ama sana hissettirmeden seni korur kollar.cunku anneligin dogasi budur hamileyken dahi karnini esirger biri carpmasin diye anneligi tatmadan annelik hakkinda yorum yapma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?