Annelere tavsiye kitap

Denizzmavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
1.061
2.399
Anneler, anne adaylari, öğretmenler birbirimize çocuk eğitimi ve gelişimi ile ilgili tavsiye edeceğiniz kitap var mi? Mesela ben

Adem Güneş in kitaplarını fena değil
Korkma iyi bir annesin
Gücünü kendinen alan çocuk kitabına başladım.
Okuduğum başka kitaplar var ama şimdilik aklıma gelmedi.
Tavsiyelere açığım.

Daniel J.Siegel ve Tina Payne Bryson ın
"Bütün-Beyinli Çocuk" kitabını öneririm

Şermin yaşarın başlarım şimdi anneliğe kitabını kesinlikle tavsiye ederim.ben hamileliğimin başlarındayım okumaya basladım eğlenceli ve akıcı anlattıgı için cabuk ilerliyordu,şimdi okursam doğuma kadar unutabilirim diye doğuma yakın okumaya karar verdim bence cok faydalı ve güzel bilgiler var bana cok faydası olacagı a eminim.

Adem Güneşten uzak durma taraftarıyım. Onun dışında Ahmet şerif İZgörenden Süpermen türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı yı öneririm. Birde Uykusuz anne kalmasın kitabı var tansu okyaydı sanırım yazarı ona bakın derim.

Merhaba bu konuda .. sitesinde çok güzel kitap önerileri mevcut. Buraya göz atabilirsiniz. Annelerin Okuması Gereken 5 Kitap kitaplara baktım bir kaç tanesini okumuştum gerçekten çok yararı oldu. Umarım size de faydalı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu konuda .. sitesinde çok güzel kitap önerileri mevcut. Buraya göz atabilirsiniz. Annelerin Okuması Gereken 5 Kitap kitaplara baktım bir kaç tanesini okumuştum gerçekten çok yararı oldu. Umarım size de faydalı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Babalarinda okuyabileceği turde kitaplar ariyorum icerik babalarada kapsiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…