• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Annelere çocuk gelişimi ile ilgili tertemiz kitaplar

dileksu

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
722
250
333
İstanbul
ANNELİK SANATI YAZARI:PEDAGOG ADEM GÜNEŞ

ÇOCUKLUK SIRRI YAZRI:PEDAGOG ADEM GÜNEŞ

İYİ UYKULAR,TATLI RÜYALAR EL KİTABI 0-5 YAŞ ARASI YAZARI:KIM WEST

ÇOCUKLARIN UYKU PROBLEMLERİNE DAİR ÇÖZÜMLER YAZARI:ELIZABETH PANTLEY

İKİ YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNUZ BÜYÜRKEN YAZARI: DIANE O'CONNELL VE PARENTS DERGİSİ EDİTÖRLERİ

AİLEDE ÖFKE KONTROLÜ YAZARI:AYŞE NUR ÖZKAN

BEBEK BESİNLERİ VE EMZİRME YAZARI : WILLIAM&MARTHA SEARS

Kitapları internet kitapçısındaki toplam sıfır fiyatı 62 TL,ben toplam 30 TLye satıyorum.Elden almak isteyen olursa İstanbul Ataşehir'deyim.Hepsi tertemizdir.

Kitaplar kargo dahil 35 tl oldu

merhaba öteki konudaki ilanınızıda gördüm orada yazdım mily mollyıde almak ıstıyorum yıpranmış olsa bile diğer 2 kitabıda yollayın bana toplamda 8 kitap olsun ve 30 tl ödeyeyim kargo dahil olursa hemen yollayın arkadaşım.

Canım eşimle görüşüp dönecektim ama araya başka talipler de giriyor. eşim haftasonu şehir dışında. dönüşünde ancak sorabilicem ama beklemem derseniz de satışınıza mani olmak istemem.

Canım eşimle nihayet görüşebildim ama maalesef kitaplara pek sıcak bakmadı. Daha öncelikli ihtiyaçlarımız varmış. Şimdilik evdeki kitaplarla yetinebilirmişiz, sanki hepsini okumuşmuyuz ki. Çocuğun yaşına uygun oyuncak ve kıyafet ihtiyacı daha acilmiş vs.. Bana kalsa ben kaçırmazdım ama ücretsiz izinli olduğum için tek sponsorumuz eşim :( Beklettiğim için tekrar özür dilerim. Umarım alan arkadaş güle güle okur...

Back