Annelerden yardım istiyorum.

aysnrdmrc

anne olmak istiyor
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
245
81
13
27
Kızlar meraba benim yumurtlama gününden 14 gün snra sabah uyandığmda afedersiniz akıntıyla birlikte pembe renkte bir lekelenme yaşadım. Adet oldm sandım ve ped koydm pedi hiç kirletmemiş tertemizdi. Snra implantasyon geldi aklıma çkardım gelirse farkedeyim diye. Aynı gün 2 saat arayla bir de kahverengi akıntyla karışık geldi ama bunlar peçeteye silince geldi. Snra da bidaha hiç gelmedi. Bi kere daha böyle olmuştum ama ikinci gün adet olmuştum normal. Bu sefer olmadım. Ne dersiniz ihtimal var mı

Canım ben daha hiç gebelik yaşamadım ama belirtilerin hamilelik ihtimalini gösteriyor. Bence bir test yap hatta kan testi yapardan daha kesin olur. Benim de adetim önce hep kahve akıntıyla başlar sonra adet olurum. Ama inşallah sen olmazsın

İnşallah. Forumlarda implantasyon diye bişey buldum ondan şüpheleniyorum su anda Biri demiş ki kanamadan 1 hafta snra test yaptırın demiş şimdi yaptrsam çıkar mı

İnşallah. Forumlarda implantasyon diye bişey buldum ondan şüpheleniyorum su anda Biri demiş ki kanamadan 1 hafta snra test yaptırın demiş şimdi yaptrsam çıkar mı
Evet canım bat günün geldiyse çıkar. Nadir durumlarda -geç döllenme- kanda tam belli olmayabilir. Ama sen yumurtlamayı takip etmişsin çıkması lazım. Umarım güzel haberler verirsin

kos eczaneden bes liralik test al yav merak ettik. bence hamilesin. negatif pozitif kesin cikar artik testte silikte olsa.

Evet canım bat günün geldiyse çıkar. Nadir durumlarda -geç döllenme- kanda tam belli olmayabilir. Ama sen yumurtlamayı takip etmişsin çıkması lazım. Umarım güzel haberler verirsin
Evet doktor kontrolunde yumurtladığımı ögrendim. O yüzden gününü biliyorum ama beklediğim adet gününe 3 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…