Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğiniz şuana kadar sizleri bilmesi gerekiyor canımBebegim mamayi görünce agliyor hemen herseyden sikiliyor ben ve babasini ne zaman tanir tam olarak 6 aylik suanda sizlerde nasildi bu sürec?
Babasi seslendimi bakiyor gülüyor isten gelince ama kisa hemen ilgisini baska yere bakiyorTanıması lazım 6 ayda. Benim bebeğim de 6 aylık babası işten gelince görüp çok seviniyor. Aynı şekilde beni de tanıyor hatta yabancıya ağlıyor. Sadece mama mı veriyorsunuz anne sütü de alıyor mu?
yabanci ayirt etmiyor 4 aylikti komsumuzun ufak kizlari bize geldi onlara bakip agliyodu simdi yapmiyor destekli oturuyor ama sikiliyor hemen yüz üstü dönüyor pedodogla konustuk online bi sorun görmedi ayina göre yapmasi gerekeni yapiyor dedi biseylere tutuyor uzaniyor de de ba ma degil de bazen bagirir gibi aaaaa dergibi sesler cikariyor ciglik gibi ama sanki bana yetersiz geliyor anlamadimBebek ne kadar vakit geçiriyor babasıyla bunlarda önemli. 6. Ayda artık yavaş yavaş desteksiz oturabilmeli. Sosyal gülümsemesi olmalı. Bir kaç babıldama. De-de ba -ba ma- ma gibi.. Yabancıları ayırt edip onlara gitmek istememeli gibi gibi ama her çocuk farklıdır. Kimi bu özellikler 6. Ayın sonu gibi gösterir. Bilemezsiniz 1 haftada bile çkk şey değişiyor
Hem mama hem anne sütü pek istahli bi bebek degil bazen iyi icer bazen icmek istemez mamayi görünce aglar isteme sekli aglama gibi normalmi bebegim odasinda olunca diger odadan gelip seslendigimizde bakar güler cok kisa güldürmeye calisirsak güler gidiklanmadan cok güler yabanci ayrimi yapamiyor yabanciya bakar inceler gibi kisa ama aglamazTanıması lazım 6 ayda. Benim bebeğim de 6 aylık babası işten gelince görüp çok seviniyor. Aynı şekilde beni de tanıyor hatta yabancıya ağlıyor. Sadece mama mı veriyorsunuz anne sütü de alıyor mu?
Ve cok mizmiz sirt üstü biraktikmi kendi kendine sevinir felan oyuncaklardan hemen sikilir normalmi sizlerde yasadinizmi yakindan fazla bakmaz yüzümüze agiz hareketi yaparim agzima felan bakar direk göze kisitli bakarBebegim mamayi görünce agliyor hemen herseyden sikiliyor ben ve babasini ne zaman tanir tam olarak 6 aylik suanda sizlerde nasildi bu sürec?
Aslında normal yapması gerekenleri yapıyor siz gereksiz endişe ediyorsunuz gibi. Sizi gördüğünde tepkileri nasıl biliyorsunuz en özel bağı sizinle. Görünce gülümser sevinir mi? Babayla geçirdiği vakite bakın onunla paylaşımlarına bakın ona göre değerlendirin bu durumuyabanci ayirt etmiyor 4 aylikti komsumuzun ufak kizlari bize geldi onlara bakip agliyodu simdi yapmiyor destekli oturuyor ama sikiliyor hemen yüz üstü dönüyor pedodogla konustuk online bi sorun görmedi ayina göre yapmasi gerekeni yapiyor dedi biseylere tutuyor uzaniyor de de ba ma degil de bazen bagirir gibi aaaaa dergibi sesler cikariyor ciglik gibi ama sanki bana yetersiz geliyor anlamadim
Babasinada aymi sekil seslendimi komiklik yaptimi bakar güler saklanir babasi cikar güler bunlara dr bana dedigi göz temasi bu iste dedi dakikalarca bakmaz dedi gözüne dikkatini ne cekerse ona bakar kucakta gömlegime felan agzima kulaklarima tutmak ister ama ben duygularini anlayamadim bebegimin ilk bebegim bu arada cok huysuz ne yapsak enfazla 5 dakika ilgilenirAslında normal yapması gerekenleri yapıyor siz gereksiz endişe ediyorsunuz gibi. Sizi gördüğünde tepkileri nasıl biliyorsunuz en özel bağı sizinle. Görünce gülümser sevinir mi? Babayla geçirdiği vakite bakın onunla paylaşımlarına bakın ona göre değerlendirin bu durumu
Dikkat süresi o kadar zaten onun o kadar kısa ki dikkat süreleri bir şeye odaklananilmeleri çok zor. Bol bol suyla oynatmaya çalışın sakinleşecektir. Bebeklik küvetine top su doldurun oynatın. Gün içinde mutlaka hava alması için dışarıda çıkarın. Aşırı uyaran bişeyler olmasın evde tv, tablet, telefon, ışıklı sesli oyuncak hatta arka planda sizin izlediğiniz tv de dahil. Şimdi zaten diş dönemi ek gıda vs derken huysuzluğu normal. Bir sürü gelişim aşaması kaydediyor bu çok yorucu onu anlamak lazım. Uyku saatlerini de düzenli bir şekilde yaparsa. Biraz daha rahat olursunuz diye düşünüyorum. Endişe etmeyin bebeğiniz gayet güzel ilerliyor. Siz de stres olmamaya çalışın ki ona yansımasın. Eminim çok güzel ilgileniyorsunuzdurBabasinada aymi sekil seslendimi komiklik yaptimi bakar güler saklanir babasi cikar güler bunlara dr bana dedigi göz temasi bu iste dedi dakikalarca bakmaz dedi gözüne dikkatini ne cekerse ona bakar kucakta gömlegime felan agzima kulaklarima tutmak ister ama ben duygularini anlayamadim bebegimin ilk bebegim bu arada cok huysuz ne yapsak enfazla 5 dakika ilgilenir
Yüzüstü dönüyor hemen yüzüstünden sirt üstüne dönemiyor hala yüzüstü döndümü hemen sikilir bu sefer biz mudahele edip düzeltirizKendiliğinden dönüyor mu?