- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
-
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
bebegin baya buyukmus canim...benim oglum 1 yasindaydi o zaman biraktik sukur...once gunduzleri biraktirdim sonrada geceleri...zaten normaldede mama icen bir cocuktu anne sutu yaninda..oncedne sutunu sagip cok huysuzluk ederse verebilirsin biberonla..zaten cocugun bu yasta herseyi yiyordur..normal sut vermeyi deneyebilirsin bahanesiyle...1 gun idare edilir bana kalirsa..cok uzun bir sure degil.
Evet cnm herşeyi yiyor mormal sütte içiyor bende azaltarak bıraktırmak istiyorum. dün gecedende aslında başladım azaltmaya 3 defa uyandı ame su verdim sabaha karşı bir defa emzirdim bu akşamda daha az emzirmeye çalışıp salıya kadar alıştırmaya çalışıcam artık nasıl olacak bakalım
Salıya kadar keseceğim derseniz strese girersiniz; çocuk da daha fazla strese girer.
Siz MR'a kadar emzirin; MR sonrası doktor olmaz dedi deyin ve çocuğu bir süre oyalayın.
Bir de şimdi ne sıklıkla emiyor ve en önemlisi gece emiyor mu emerek uyuyor mu?
Aslında bırakabilir ama siz hemen şimdi deyince çok yıpranabilirsiniz; özellikle bir de kafanız zaten rahatsızlığınız nedeni ile doludur; geçmiş olsun bu arada...
Saol cnm ben çalıştığım için bütün emmiyor zaten akşamlarıda ben gidince emiyor gece emerek uyumuyor ama gece emmeye uyanıyor emip uyuyor bazen 2 defa bazen 1 defa uyanıyor gece