anneler yardım!!!!

sdenizcelik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
22
3
286
40
İstanbul
merhaba, bir kızım var ve hiçbir şey yemiyor.sık sık rahatsızlanıyor ne yapacağımı bilmiyorum ve çok üzülüyorum.gelişim çağında ancak gerekli besin değerlerini alamıyor..önerilerinizi bekliyorum.

Çocuğu sıkmadan kendi haline bırakarak yemek yemesi lazım. Ne zaman isterse o zaman yesin bir kaç gün bu şekilde yemek yemeği o istesin. Sıkıştırmadan kendisi acıkması lazım ve kendisi istemesi lazım yemeği sizden ...

sabiha paktuna keskin bu konuda bi konuşmasını dinledim.kendisi yemek yemek istemeyen çocuğa süt ve süt ürünlerine yönelik şeyler verilirse çocuğun yemek yiyeceğini söyledi.şöyle bi örnek verdi.karpuz yemek istemeyen bi çocuğu olan anneye karpuzun üstüne yoğurt dökmesini bu şekilde çocuğun yemek yiyebileceğini söyledi.mesela ıspanak mı yapıyorsunuz üzerine biraz yoğurt dökün verin yada yayla çorbası yapın çorbayı yoğurtlu sosla terbiye edin.
umarım yardımcı olabilmişimdir bi de böyle deneyin..

kızınız kaç yaşındaydı?..gelişim çağında demişsiniz.

kızlar bende bu konuda çok dertliyim. kızım 2 yaşında resmen yemeden yaşıyor. sebze zaten yemiyor, çorbalardan 2 kaşık alıp bırakıyor. et yemeklerinin eh biraz yiyor. bir de çok hareketli 26 aylık ve 10 kilo . doktora götürüyorum. birisi çok zayıf tıbbi mama kullanmalısınız diyor diğeri olmaz sonra zararlarını görürsünüz diyor. kafam çok karıştı hangisine inanayım. ama dediğiniz gibi kaşığı eline verirsem 2-3 kaşık da olsa kendisi yemeyi seviyor. tabi halıları hiç sormayın. doğal yollardan iştahını açacak birşey varsa lütfen bana yardımcı olurmusunuz.

Tekrar merhaba hepinize.Bende kendi yemek yemek istesin ben zorlamayayım dedim ama öyle de olmadı..ağzına lokma koymuyor ve ben de zorlamadıkça hiç yemiyor.Bir arkadaş yoğurt yesin demiş ancak kızım süt ürünlerini yemeyi reddediyor..ben ne yapabilirim anneler!!!!

merhaba..bende anneyim ve seni çok iyi anlıyorum..zor bir durum olduğunu biliyorum çünkü benzerini yaşadım.Doktorumuz vitamin önerdi.İsmini hatırlamıyorum bulup sana söylerim.biz memnun kalmıştık

merhaba ...dr a götürdünüz mü?test falan yapıldı mı?demir eksikliği olabilir,idrar yollarında enfeksiyon olabilir...eğer hiç bir gerekçe yoksa yapısal olabilir bazı çocuklar çok yer bazıları da hiç bir şey yemez ne yaparsanız yapın. önce gerekli tahliller yapılmalı bence.bir de süt tok tutuyor benim bildiğim süt falan abur cubur vermeyin.

denizser senin için iyi bir tavsiyede bulunabilirim.benim çocuğum için kullandığım doktorumuzunda önerdiği vitaminin adı multimini..eczanelerde var.senin çocuğuna iyi gelecektir..

merhaba.peki multiminiyi deneyen başkaları var mı? araştırdım ben biraz ve kaliteli bir ilaç gibi geldi ama yine de sormak isterim diğer arkadaşlarada.cevaplarınızı bekliyorum.

selam.yeni üye oldum ben çok sevdim siteyi ve bildiğim kadarıyla yardımcı olmak istedim.ben genç bir anneyim ama kızım biraz sorunlu bir çocukluk yaşıyor o yüzden baya bir bilgi sahibi oldum.ben sana aile hekimimizin önerdiği multimini vitaminlerinden almanı tavsiye ederim.kızım severek içiyor ve gerekli vitaminleri oradan alıyor.maalesef yemek yemeyi seven bir çocuk değil ama vitamin iyi bir yöntem.

tavsiye etmiştim multiminiyi denizsercim sana zaten. en azından destek olur çocuğun gelişimi için. faydası olur yani sende içini ferah tut artık

: Merhaba arkadaşlar .bende iyi geleceğine inanıyorum.Şu sıralar ürünün reklamları da dönüyor yumurcak tvde .İyi bir ürüne benziyor, doktorumuza da sorduk kullanabilirsin dedi.Allah yardımcın olsun canım.

Anneler merhaba.Kullanmaya başladım ve meyve aromalı olduğu için çocuk tiksinmeden içiyor. Yine haber veririm sağolun.

Günaydın anneler.İyi olacak denizsercim merak etme . Vitamin desteği alınca kendine gelecek toparlayacak çocuğun inşallah.Gelişmelerden haber ver bize sevgiler.:)

Sevgili anneler iyi haberlerim var:)Her şey yolunda gidiyor.Çocuğum şurubu severek içiyor hep böyle gitsin diye dua ediyorum.Tavsiyeleriniz için sağolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…