Anneler yardım

ftmadnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
21
-14
24
Bir aydır bebegım çok iştahsız ve bir aydır aldığı kilo 200 gr normalde ayda 1kilo alıyordu anne sütüm çoktu hem sağıp hem emzırıyordım ama sütüm azaldı içmediği için 4 marka mana aldım Hip aptamıl Bebelac sma ama hiç birini kabul etmıyor 5 aylık ek gıda vermeye çalıştım onuda kabul etmıyor gözümde erıyor ne yapacağım bilmiyorum çok kötü hisedıyorum nasıl mama içirebilirim

İçmese de sağımlarınıza mutlaka devam edin rutin bir aralıkta, düzenli sağımda süt miktarınızı korursunuz.
Benim bebeklerimde de mama reddi var. Doktorumuz mamaya az miktarda vanilya özü, hurma özü, pekmez vs karıstırıp denememi söyledi. Uyanıkken yine içmiyorlar ama uykudayken kabul ettikleri oluyor. Hala bir düzen oturtamadık bu konuda bazen mama oldugunu anladıklarında aglayarak ağızlarını kacırıyorlar. Eger bunu da kabul etmezseler eski usul mama yapacaksın demişti doktor.
Siz doktorunuza danıştınız mı, önerisi nedir?

Tüm mamaları dene dedi e denedim yok tık aglıyor içmek şstemıyor sağım yapsam da gelmıyor artık ve çok yoruldum göğüsümü sıka sıka parmak izim çıkıyor ama gelmıyor çok az gelıyor 30’40

Uyurken de asla içmiyor anlıyor direk

Benim kizimda 5. Aydan sonra kilo alımı böyle bir anda durmuştu ben işe başlamıştım 2 ay böyle devam etti sonra ucretsiz izne ayrıldım ve istahida kilo alımı da normale döndü. Sizde bebegi stresini tetikleyici kaygı yaşatacak birsey oldu mu belki o yüzdendir. Sağılmış sutu icmiyordu, mama asla icmiyordu. Eski usul mamaları pirinc ucuyla yapılan onu yiyordu ama yinede kilo alımı neredeyse durmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…