Anneler yardım

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.764
2.293
333
36
onume gelen foruma yazıyorum stresten oğlum 3yasında kolesterolü çıktı dün kan testınde maksımum lımıt 200 olması gerekırken Suan 300 böle bır durum yasadınızmı korkuyorum kalbım agrıyo stresten dünden Berı tavsıyenız varmı basınızdan gectımı yarın doktoruna götürecek pazartesı ınsallah

Arkadaşımın oğlunuzda yüksek. Doktor Iırsi olduğunu söyledi ve hiç bir tedavi vermedi. Şu anda 15 yaşında be bir sorun yok. Panik yapmayın.

Korkmayın iyi huylu kolesterol ise yürüyüş , düzenli su içmek vb.bunlarla düşürebilir. Bir zararı yok yani...

Kilo ve hareketliliği nasıl, genetik yatkınlık olabilir.
Dr bir tedavi önerir.
Yuksek kolesterol fiziksel aktivite ve duzenli beslenme ile düşürülebilir

Yetiştim :)
Tam da aynı yaşta kızımın kolestrolü yüksek çıktı, üniversite hastanesiydi, bir sürü eziyet ettiler yapılmadık tahlil vs kalmadı. 15 gün diyet yaptık, bol hareketle destekledik. Sonraki tahlilde normal aralıktaydı.
Birkaç ay sonra karaciğer ultrasonu çektirmemizi istediler, bunun için farklı bir hastaneye gittik. Ordaki doktora durumu anlatınca dr çocukları yetişkinler gibi değerlendiremeyiz, çocuk bir önceki gün yağlı bir şey yemiş olsa ertesi gün yapılan tahliline bu yansır, gerçek bir kolestrol hastalığı zaten 15 günde asla düzelmez en fazla birkaç birim düşer dedi. Ultrasonda da çok şükür normal çıktı, bir daha da hiç böyle bir durum yaşamadık.
Dr bize ısrarla çocukta kolesterol olmaz diye de vurguladı.
İçinizi ferah tutun, inşallah yoktur sizde de

Yetiştim :)
Tam da aynı yaşta kızımın kolestrolü yüksek çıktı, üniversite hastanesiydi, bir sürü eziyet ettiler yapılmadık tahlil vs kalmadı. 15 gün diyet yaptık, bol hareketle destekledik. Sonraki tahlilde normal aralıktaydı.
Birkaç ay sonra karaciğer ultrasonu çektirmemizi istediler, bunun için farklı bir hastaneye gittik. Ordaki doktora durumu anlatınca dr çocukları yetişkinler gibi değerlendiremeyiz, çocuk bir önceki gün yağlı bir şey yemiş olsa ertesi gün yapılan tahliline bu yansır, gerçek bir kolestrol hastalığı zaten 15 günde asla düzelmez en fazla birkaç birim düşer dedi. Ultrasonda da çok şükür normal çıktı, bir daha da hiç böyle bir durum yaşamadık.
Dr bize ısrarla çocukta kolesterol olmaz diye de vurguladı.
İçinizi ferah tutun, inşallah yoktur sizde de
. Mrb oncelıkle çok teşekkür ederım yanıtınız ıcın bugün doktoruna gıttık şükür sızın çocukta kolestrol kaçdı merak etdım

. Mrb oncelıkle çok teşekkür ederım yanıtınız ıcın bugün doktoruna gıttık şükür sızın çocukta kolestrol kaçdı merak etdım
Yaklaşık beş sene geçti üzerinden kesin rakamı hatırlamam imkansız ama 300lü bir değerdi diye hatırlıyorum

Back
X