Anneler yardım edin ????

Zeynep_440808

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
237
46
18
28
Kızım bir aylık bugün acile götürdüm vücudu kızardı böyle alerji gibi oldu doktor dedi alerji ilaç vermedi geceleri ağlıyor gündüz ağlıyor sadece emziriyorum bazen de mama veriyorum yetmediğini düşündüğüm de nasıl geçer kizlar ne yapsam yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG-20230418-WA0003.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 33
En kısa zamanda alerji doktoruna randevu almalısınız. Neye alerjisi olduğunu bulup diyet yapmalısınız. Öncelikle yumurta ve süt ürünlerini kesin randevu tarihine kadar yemeyin

Yoğurt süzme peynir de tetikler mi alerjiyi
Eğer süt ürünlerine alerjisi çıkarsa yediğiniz krakerden bile geçer. Benim bebeğimin süt ürünlerine alerjisi var diyet yapıyorum. Ama siz önce doktora gidip neye alerjisi olduğunu bulmalısınız

Eğer süt ürünlerine alerjisi çıkarsa yediğiniz krakerden bile geçer. Benim bebeğimin süt ürünlerine alerjisi var diyet yapıyorum. Ama siz önce doktora gidip neye alerjisi olduğunu bulmalısınız
Bir aylık ya doğru teşhis yapılır mı ben yumurta çok tuketttim başta isilik zannettim sırtında görünce şaşırdım kaldım

Bir aylık ya doğru teşhis yapılır mı ben yumurta çok tuketttim başta isilik zannettim sırtında görünce şaşırdım kaldım
Deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsiniz. Testler bazen doğru sonuç vermiyor ama doktorunuz daha iyisini bilir. Geciktirmeyin önemli alerji konusu. Bir de gidince rota aşısını sorun. Biz ikinci dozu yaptırmadık

Aksilikler hep bizi bulur ya eşimde görevde allahm perişan olduk su bayram ağzı kaldığımız yerde ilçe merkezlere bir saat alerji testi nasıl olur çok can yakıyor mu

Aksilikler hep bizi bulur ya eşimde görevde allahm perişan olduk su bayram ağzı kaldığımız yerde ilçe merkezlere bir saat alerji testi nasıl olur çok can yakıyor mu
Küçük olduğu için alerji testi yapar mı yoksa sadece kan mı alır bilmiyorum. Test değişiyor bi arkadaşım yaptırmıştı acısız bir işlem dedi bizimki farklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…