Canım geçeşmiş olsun.Benim oğlumda bi kere 4 gün yapmamıştı.Ama sonra bende zeytinyağı içirdim biraz zorda olsa geçti.Siz daha iyisini bilirsiniz ama çok fitil ve sabun falan ilerde bağsura sebep oluyomuş diye duydum.Ben oğluma hiç yapmadım.
Sen kendi yediklerine de dikkat ediyosundur diğmi.Çünkü emdiği için yediğin bişey mi dokundu acaba.
canım,benim bebişim de ilk 2 ay boyunca biraz zorlandı kaka yapmakta.gliserin fitil werdiğimiz oldu ama çok az werdik.7 gün boyunca yapmadığı oluyodu.doktor normal diyodu.3 ay sonra kaybolur diyolardı.gerçekten de 3 ay sürdü we şu anda 6,5 aylık we çok rahatız bu konuda çok şükür.hiç panik yapmayın eninde sonunda yapıyo.biz de çok endişelenmiştik.7 gün yapmamak ne demek çünkü?ama herşey normale döndü.ilk bebek olduğu için yeni yeni öğreniyoruz bizde:)ama hiç panik yapmayın bak görüceksin herşey normale dönücek inşaAllah.biz de ilk zeytinyağına batırılmış kulak çubuğuyla uyarıyoduk poposunu doktor öyle demişti ama bi işe yaramadı.3 ay sonra artık bez yetiştiremez olduk:)sağlıcaklaa...
benim yeğenimde 4 aylık olana kadar kendi yapamıyodu hiçbir şekilde ne doktorlara götürdüler ama çözüm olmadı 4. aydan sonra ek gıdalara başladıkları gün kendi yapmaya başladı armut püresi iyi geldi sanırım sizdede aynı durum var Allah kolaylık versin zor bi durum
slm anneler benim bebeğim 51 günlük ve 30 günlükken başladı kaka yapamamaya ve hala kendisi yapamıyo masaj yaptım zeytin yağı içirdim kakasına zeytin yağı sürdüm hiçbir işe yaramadı fitil vermeyiz küçük dediler ve biz poposundan sabun parçası koyarak yaptırıyoruz yavrum anca o zaman rahatlıyo ıkına ıkına saatlerce aglıyo hiç yumuyo ve çok gazlı sürekli aglıyo gaz içinde sap simplex kullanıyorum dr o gaz yapmaz dedi ama bilmiyorum lütfen bilgili hanımlar yardım edin napıcamızı şaşırdık eşimlemafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?