Anneler ve kizlari

hehe çok şekersin. sen takıl da millet sana sinirlenip banlanıyor, yoksa ergensin diye sana kızmıyorum. bir de kadın taklidi yapacaksan her cümlede 50 kere canım demen gerekmiyor.az daha çalış.

hehe çok şekersin. sen takıl da millet sana sinirlenip banlanıyor, yoksa ergensin diye sana kızmıyorum. bir de kadın taklidi yapacaksan her cümlede 50 kere canım demen gerekmiyor.az daha çalış.
canım kadın taklidi yapmıyorum, kadınım. merak ediyorsan skype adresimi vereyim, akşam görüntülü konuşalım, belki inanırsın ama seni kandırmaya çalışmadığım gibi inandırmaya da çalışmam.

Teyzem (kendisi boşandı) anneme sen boşanmıyorsun çünkü korkuyorsun dediğinde kendisiyle 15 sene görüşmemişti. Benim annemin de çok mutsuz giden evliliğine devam etmesi için nedeni yoktu (anneannem ve dedem de boşandı anne baba çevre baskısı yok). Annem babamdan daha zengin. Şöyle söyliyim ben onun malvarlığına ömrüm boyunca ulaşamam. Dedemden, dedemin dedesinden, halasından bir çok ev ve arsa kaldı. Kendisi zaten çalışıyordu iyi bir mevkiide, babamın kazandığından daha çok kazanıyordu.
Her gün kavga, hep mutsuzluk, birbirinden nefret eden iki insan ve arada kalmış 2 çocuk. Hiç unutmam anneannem vefat etmeden önce beni karşısına alıp; ne bu annen anne, ne bu baban baba oku kızım kendi hayatını kurtar demişti. Bir de eski kadın dersiniz..
Annen bunu bağımlılığından dolayı çekmiş ve size çektirmiş olabilir. Çünkü bizimkiler öyle. Babam da düzeni bozulmasın, alıştığı kaos ortamı dağılmasın diye devam ettiriyor. Ölene kadar onlar ayrılmaz sen kendi hayatına bak. Daha öncede söyledim gerekirse taş kalpli olman gerekli. Seni o kadar iyi anlıyorum ki kelimelerle ifade edemem. Onlara maddi anlamda bağımlı olmamak için elinden gelen her şeyi yapmalısın. Ben hep kendi içimden destek aldım. Ağladığım, Allah'ım neden beni böyle bir ailede doğurdun benim günahım neydi dye yalvardığımda cevabı hep kendi içimde buldum. Sadece şans.. Birilerinin bunu yaşaması gerekiyordu bu ben oldum. Ben ve sen gibi bir sürü insan var. Hayatta güzel şeyler az. İnsan üzülüyor biliyorum, ancak şunu unutma hayatının nasıl devam edeceği senin elinde.
En son şunu ekleyeyim, aldığın bu yaralar düzelmiyor. Hep bir şeyler eksik olacak hayatında. Bununla yaşamaya alışman gerekli. Yaşadıklarını değiştiremezsin ama geleceğini değiştirebilirsin.

Sevgi yok aranizda gibi hissettim. Annenin cok zor bi hayat yasadigini, psikolojisinin iyi olmadigini, yine de elinden geleni sizin icin yaptigini dusun ve samimi sekilde affetmeye calis onu. Tum maziye cizgi cek bugune gel. Belki aranizda guclu bi sevgi bagi olursa hem annenin sevgi acligi bi nebze azalir, hem de senin yonlenirmelerine değer verir. Butun hayati boyunca kadinligini yasayamamis, bari anneligini yasasin

Yok emin olun aramızda çok büyğk bir sevgi var görebilseniz bizi ancak anlarsınız tabii burdan anlatmak zor.. Dediğim gibi kızgın değilim ona geçmiş de umrumda değil ama şu anki durumu anlayabilmeniz için geçmişi de anlattım sadece

Zagen sunger cektim gecmise 18 yasimda universite icin ailemin durumu olmamasina ragmen istanbula geldim hatta kactim ardima bile bakmadim hata etmisim diyorum simdi okulu uzattigim icin ama bir yandan da onlarla yasadigim gunleri dusununce bilmiyorum hem kendimi sucluyorum hem iyi yapmisim diyorum.. Dediginiz gibi benim tek yapabilecegim kendi okulumu bitirip parami kazanip onlardan artik maddi destek almamak gerisi onlarda bitiyor ben cok yiprandim bu gelgitlerde psikolojimde tamir olmaz yaralar acildi ve bu belki de benim butun hayatimi etkileyecek kaldi ki hep etkiledi zaten cocuklugumdan beri bir kosede aci cekiyorum saka gibi cocuk nerden bilir aci cekmeyi benimse icimde hep bir okuz oturmus buyuyunce de oyle oldu arkadaslik iliskisi kuramiyorum kimseye guvenemiyorum erkek arkadaslarimda babamdan goremediim sevgiyi ariyorum hicbi zaman yeterli gelmiyor sevildigime ikna olamiyrum herkes birakip gidecek diyorum ve karsimdakileri o kadar hirpaliyorum ki bu dusuncelerle sonunda gidiyorlar zaten evlenmekten cok korkuyorum mesela cunku ayni seyleri yasamaktan korkuyorum vs vs cok sey var konusa konusa bitmez maddi durumum olsa terapi almayi cok isterdim belki biraz iyi gelirdi ..

Ay konuyu nereye baglayacagimi unutmusum kafa kalmadi resmen artik :) demem o ki zaten sunger cekmistim ama simdi okul uzayinca para mevzulari ayyuka cikinca yeniden bu durumlarin icinde buldum kendimi istemeden simdi nasil kurtulurum bilmiyorum yine basladi benim icin bir arada olma muhabbetleri kavgalar filan ne yapsam ki ben ya

Keske :)) sil bastan diye bir film vardi ordaki gibi kotu anilarimi sildirmek icin neler vermezdim..O zaman da geriye hic ani kalmazdi belki :) Gordugun duydugun sahit oldugun seyler unutulmuyor kolay kolay
Gerçekten unutmak istersen , unutursun. ..
benim aile De sorunlu idi biraz .. seninle çok ortak yonum uz var ama ben unutmayı seçtim. .. hiçbiri benim suçum değildi. . Önüme bakıyorum artık. .

Gerçekten unutmak istersen , unutursun. ..
benim aile De sorunlu idi biraz .. seninle çok ortak yonum uz var ama ben unutmayı seçtim. .. hiçbiri benim suçum değildi. . Önüme bakıyorum artık. .
Hayatimda hic benim gibi problem yasayan insan yok herkesin hayati gulluk gulistanlik beni bitek benle ayni ya da benzer seyleri yasayanlar anlayabilir sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…