- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
-
- Konu Sahibi Lookinside
Ozel mesajlarini okumadim tesadufen gordum babamin attigi bir mesaji okutuyordu bana iphone oldugu icin ustte de annemin yazdiklari cikti.. Kesinlikle annemi bir gram suclamiyorum cok yanlis anladiniz beni asla ne olursa olsun kizamam ben ona ve babamdan olumune nefret efiyorum her seyin suclusu o biliyorum cocuklugumdan beri bunlari.. Ben sadece annrmin durumumu anlattim sizlere ve yardim istiyorum ne yapabilirim fikir verin en azindan icime su serpilsin birazcik diyeAnnen kolay bir hayat yasamamis hala da cilesi devam ediyor. Asil suclu baban oldugu halde annene yukleniyosun. Iste kadina toplumda bicilen paye. Psikolojik hastaligi olabilir ama tedaviyi reddediyorsa onun karari. Ayrica ozel mesajlarini okuman dogru degil. Saygi duy biraz kadinin hayatina
Evet biraz oyle hep oyleydi aslinda ama o benim annem ne olursa olsun eminim ki kendinden cok beni dusunup her adimini benim icin atiyor ama o da bir sahsiyet sonucta katlanamiyor bazi seylere biliyorum goruyorum.. Galiba ben annem icin o benim icin yasiyoruzÖnceki konundan,seninokulunun parasını annenin çalışıp ödediğini, babanın sadece harçlık gönderdiğini hatırlıyorum.
Annen çoğumuzun annesinden daha avantajlı konumda sayılır, çalışıyor, ekonomiközgürlüğü var çünkü. Acaba, bir zaman sonra babandan farklı sebepler yüzünden ayrılamayıp, belki cesaretsizlik belki özgüvensizlik, bunun yükünü sana atıyor ve kendi içinde seni bahane ediyor olabilir mi?
İkinizin de sağlam terapilere ihtiyacı var.
Canim sen benle dalga geciyorsun galiba? Yorum yapma lutfen benim konularima bakire bile degiilim ben neticede degil mi ? Allah allah yacanım allah şifa versin, tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle, zor evet o yaşta.
Abim annen baban calisiyor durumlari var diyerek bana bes kurus vermiyor onun da psikolojisi bozuk ayni sehirdeyiz ama gorusmuyoruz anneme buraya tasinirsan eve yardim ederim yoksa benden bes kurus calismaz filan diyor o da kendi halinde malesef.. Ben calismaya basliyorum haftaya zaten hem yaz okuluna hem ise gidecegim elimden geleni yapacagim ama psikolojik durumlara bir faydam olmuyor malesefAnnenizin ruhsal durumu iyi degil sebebi babaniz artik adam anneniz icin takinti haline gelmis ve bu durumdan ister istemez sizde etkilenmissiniz. Ama bu hayati kendinize zehir etmeniz anlamina gelmez insallah tez zamanda iyilesirsiniz. Abimin durumu iyi demissiniz abiniz baksin size ya da siz calisin ben universite hayatim boyunca hep calistim. Anneniz diger kadinlara gore cok avantajli bir kadin ikna edin psikolojik tedavi alsin sonrada bosasin babanizi anne kiz yasayin
canım neden bu kadar üzgünsün, kötü bişeymi dedik bak hayat ne güzel, yaz da geldi, çık bi temiz hava al iyi gelir, allah şifa versin dedik ne var bunda? istediğim konuya yorum yaparım canım, iyiliğini düşünüyorum. kendi kendini üzüyorsun sen, yok bu böyle olmaz canım daha çok gençsin, inşallah sağlığına kavuşursun pek de agresifsin, iyi değil bu.Canim sen benle dalga geciyorsun galiba? Yorum yapma lutfen benim konularima bakire bile degiilim ben neticede degil mi ? Allah allah ya
Canim sen benle dalga geciyorsun galiba? Yorum yapma lutfen benim konularima bakire bile degiilim ben neticede degil mi ? Allah allah ya
Vallahi bicaklarim seni bak ben deliyim bulasma uzak dur kac kac :) valla kac :)canım neden bu kadar üzgünsün, kötü bişeymi dedik bak hayat ne güzel, yaz da geldi, çık bi temiz hava al iyi gelir, allah şifa versin dedik ne var bunda? istediğim konuya yorum yaparım canım, iyiliğini düşünüyorum. kendi kendini üzüyorsun sen, yok bu böyle olmaz canım daha çok gençsin, inşallah sağlığına kavuşursun pek de agresifsin, iyi değil bu.
Cildirtacak beni her konuda pesimde sinirimi bozdu yaay şuna yazmayın yahu. trollüyor milleti. canım deyince de erkek olduğu çakılmaz falan sanıyor herhalde. boşuna sinirlenip banlanıyorsunuz. gül geç. eğlensin garip.
aşk olsun, böyle mi düşünüyorsun? burası kadınlar kulübü, bir erkeğin burda ne işi var? istediğini düşünmekte özgürsün canım. rahatsız oluyorsan söyle sana canım yazmam, bu kadar basit. :) kimse zorla cevap yazdırmıyor, onlar kendileri yazıyor.ay şuna yazmayın yahu. trollüyor milleti. canım deyince de erkek olduğu çakılmaz falan sanıyor herhalde. boşuna sinirlenip banlanıyorsunuz. gül geç. eğlensin garip.
canım kendi konunu kendin sabote ediyorsun. :) ne yaparsan kendine yaparsın, senden başkasına bişey olmaz.Vallahi bicaklarim seni bak ben deliyim bulasma uzak dur kac kac :) valla kac :)
canım sende normal olmayan bişeyler var, sen bu yaşta fazla sinirlisin, geçmişe çok takılıyorsun. allah şifa versin.Cildirtacak beni her konuda pesimde sinirimi bozdu ya