Anneler ve Hamileler bakabilir misiniz?

tereyagli ekmek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
2.916
3.045
Merhaba hanımlar :KK54:

Gaziantep'te yaşıyorum. Uzun araştırmalarım sonucu kendime bir doktor buldum... fakat yine de emin olamadım hala internette araştırmaya devam ediyorum. Bir yazıya rast geldim benim seçtiğim hastanenin ebelerinin ne kadar kötü ve ilgisiz olduğunu anlatıyordu. İşin kötüsü yazıya gelen yorumlar da onu destekler nitelikteydi.

Doktorumdan memnunum fakat aşırı yoğun :KK64:
Randevulu gittiğim halde en az bir saat bekliyorum. Böyle olunca da korkmaya başladım ya doktorum muayeneden çıkıp da doğumuma gelemezse ne olur?

Beceriksiz ebelerin elinde kalırsam :mad:
Bu yorumlara bakarak doktorumu ve hastanemi değiştirmeli miyim?

Bir de normal doğum istiyorum. Tecrübeli anneler sizler ne yaptınız???
Doktor sezeryan diyince hemen kabul mu ettiniz yoksa biraz direndiniz mi?

Malum şimdi doktorlar kolaya kaçıp hemen hoop sezeryana alıyorlar... Ne kadar güvenilir ki durum böyle olunca?

Şimdiden kafam çok karışık :KK61:

Önerilere açığım yorumlarınızı bekliyorum. :KK69:

Canım normal doğum yapacaksan doktor dan çok ebeler ilgilenecek seninle doktorlar doğum anında geliyor sadece ve doğum zaten 15 dakikalık bir olay saatlerce ebeler ilgilenecek bunu bilmelisin ve doktorunla konuştunmu normal doğumu ta da araştırdınmı normal doğum yanlısımı

Canım normal doğum yapacaksan doktor dan çok ebeler ilgilenecek seninle doktorlar doğum anında geliyor sadece ve doğum zaten 15 dakikalık bir olay saatlerce ebeler ilgilenecek bunu bilmelisin ve doktorunla konuştunmu normal doğumu ta da araştırdınmı normal doğum yanlısımı

Evet canım konuştum. Ben normal doğuma öncelik veriyorum ama bu sana ve bebeğin o anki durumuna bağlı dedi. Tabi ben de bebeğimi tehlikeye atarak illa normal doğum diye tutturmayacağım. Doktorum birkaç öneri verdi. Işte kilo alma aktif ol yürüyüş yap gibi...

Gittiğim hastanede doğum yapan çok kişiye sordum ebeler çok iyi dediler. Ama sorduklarım hep sezeryan olmuştu. Bilemiyorum çok kararsızım. Normal istiyorum ama biliyorsun hastaneleri son ana kadar normal diyip hop sezeryana alıyorlar. Çok samimi gelmiyor sanki kolaya kaçtıkları için sezeryan yapacaklar gibi düşünüyorum :işsiz:

X