Arkadaslar bu icerikli baslik forumun diger kisimlarinda mevcut biliyorum.Ama ben buraya ayrica acmak istedim cunku ulke degistirdiginizde hersey bir anda degisiyor.supermarkette satilan urunden giysiye oyuncaga kadar bir cok degisiklik oluyor.turkiyede buldugunuz seyleri burda birebir bulamiyorsunuz yada burada bulduklariniz farkli oluyor.ozlellikle cocuklariniza yemek yaparken marketlerdeki malzeme degisikligi cok etkiliyor.ornegin;benim kizim su siralar cok zor yemek yiyor cok nazli oldu pek bisi begendiremiyorum ve bir arkadasim greek style yogurdunicine biraz cilek biraz da maple syrup katip verdiginde kendi bebeginin severek yedigini soyledi.bu tarz bilgileri bir irimizle paylasabilirz burada.Ingilterede marketlerdediki malzemelerle cocuklariniza neler yapiyorsunuz sevebilecekleri?
Ya da nerden giysi aliyorsunuz nerden oyuncak aliyorsunuz nerelerde indirim var bunlari paylasiriz.sonucta annelere ve anne adaylarina yardimci olabilecek hersey yazilabilir.bence birbirimize bu konuda bildiklerimizi aktarirsak hayatimiz kolaylasir.simdiden herkese tesekkurler.
Ya da nerden giysi aliyorsunuz nerden oyuncak aliyorsunuz nerelerde indirim var bunlari paylasiriz.sonucta annelere ve anne adaylarina yardimci olabilecek hersey yazilabilir.bence birbirimize bu konuda bildiklerimizi aktarirsak hayatimiz kolaylasir.simdiden herkese tesekkurler.