• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler ve anne adaylari.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi kk38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kk38

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
46
18
13
Günaydin arkadaslar,
öncelikle almanyadan selam.
Aklima takilan birsey var. Esimle bir kac hafta önce bebek konusunu düsünür olduk. Denemelere basladik ve aslinda reglim in tarihi gecen hafta pazartesiydi.
Suana kadar hic birseyim yok ama az biraz sancilarim var, gögüslerim agrior ve ara sira icim bulanior (cok az…). 4 gün önce gebelik testim negatifdi. Is yerim suan cok stresli ve ondan dolayida cnm ck sikkin, belkide adetin gecikmesinn sebebi budur. Herneyse dün aksam hastaneye gidip kan aldirdim. Doktor dediki hcg normalde 0 ve 6 arasinda olmali, seninki 7…. 4 gün bekle ve tekrar gebelik testi yap.
Suan kafam cok karisik, belki bu konuda hic kimseden yardim alamicam ama ben bu 4 günü heycandan ölürüm:D

inşallah hamilesindir...
beklemekten başka çare yok...

Inşallah pozitif sonuç alırsınız. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin :) içinizi ferah tutun ve beklemekten başka şansınız yok

İnşallah hayırlı haberler alırsın

Amin. Hepinize tsk ederim.
Sabretmekden artik baska birsey yok galiba :)
Size haber edicem

Yalnız merak ettiğim sadece iki haftadır korunmuyordunuz ve tuttu mu? eğer tuttuysa helal olsun valla :)

Cnm yanliş anlamadıysam adetin geçeli on gun olmuş hamile olsan bile bu deger duşuk
Günaydin arkadaslar,
Aklima takilan birsey var. Esimle bir kac hafta önce bebek konusunu düsünür olduk. Denemelere basladik ve aslinda reglim in tarihi gecen hafta pazartesiydi.
Suana kadar hic birseyim yok ama az biraz sancilarim var, gögüslerim agrior ve ara sira icim bulanior (cok az…). 4 gün önce gebelik testim negatifdi. Is yerim suan cok stresli ve ondan dolayida cnm ck sikkin, belkide adetin gecikmesinn sebebi budur. Herneyse dün aksam hastaneye gidip kan aldirdim. Doktor dediki hcg normalde 0 ve 6 arasinda olmali, seninki 7…. 4 gün bekle ve tekrar gebelik testi yap.
Suan kafam cok karisik, belki bu konuda hic kimseden yardim alamicam ama ben bu 4 günü heycandan ölürüm:D

15 Eylülden itibaren basladik korunmamaya :D
kafam cok karisik. Hani bebek düsünür insan normalde hemen olmaz ya, simdi olduysa eger cok hizli olmus gibi :D:D

evet, 9 gün oldu adet geceli.
deger düsük dogrusun, bir arkadas gec döllenme olabilir demisti, bilmem alakasi varmi :)
Hayirlisi olsun diyorum

Kizlar, güzel haberi aldim, hamileyim 7. haftalik.
Allahim herkese nasip etsin.
Öptüm sizi

Hayirli olsun... Anlamadigim 15 eylül korunmayi birakmisiniz nasil 7 haftalik oluyor? Korunurken mi kalmisiniz:KK64:Gerci ne farkeder ama dikkatimi cekti...:KK14:

Günaydin arkadaslar,
regl tarihlerin düzenli mi?
1 hafta geçmiş olması önemli.

6 hafta olmus ve 2 gün, Burda almanyada buna 7 haftalik dedi Doktor, bilmem türkiyedede mi öyle oluor.
Gec döllenme gibi birsey olmus yani cocuk 6 haftalik ama daha cok Kücük ve Doktor dedi 3-4 haftalik falandir.
Burda ama tarihe bakipda hamilelik haftalarini belirliorlar.

Back