- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
aynen yaaa şu zamana kadar yararları olmamış tam tersine zararları dokunmuş insanlar ... ne diye takıyorsamm ... Peki siz nasıl aştınız ? boşanma evresi siz konuşmadan önce mi sonra mı oldu ?
annemde çok kere evi bırakıp gitmeyi düşündü ama kardeşlerim için kaldı hep. Çünkü babam umursamaz tamamen '' annem babam herşeyden herkesten değerli '' diyen biri . anneler çekiyor ne çekiyorsa yaaa cennet bile az annelere
benım babamda ayyyynen bu zıhnıyetteydı...
bayramda bıle aramazlardı.ama işlerı dusunce kıçının kılıyım muhabbeti
valla ben anneme boşan dedım.bu boşanma evresı de konusmadan once oldu....babam dıkıne gıdınce de bariz mahkemeye gıdıyordu annem.yakın komsular annemı zaptettı dıyelım..ama babam 61 yasında akıllandı mı hayır !..anneme kaç kere ne cekıyosun salakmısın ben sana kızmam asla .desteklıyorum bosan kurtulalım dedım...ama annem de malesef kendı annesı babası öldü memlekette dayının yanına sıgıntı mı gıdeyım cocuklarla dıyerek sustu.babamın suan 3 daıre alacak parası onlara gıtttı.suan hala kıradalar..2 amcam var hepsi kendılerıne musluman.
sen sakın sessz kalma..ben bıraz buyuk olsaydım o kdr para yemelerıne ızın vermezdım..senın yasın buyuk .esinle bir olup ortalıgı atese ver..cok cıddıyım..yoksa annen yada babana ınme ıner allah muhafaza.benım annem suan kistlerle nödüllerle ,depresyonun en agırıyla ugrasıyor yıllardır..
cok cıddıyım eşinle bir olup şu uyanıkların hakkından gelın.iş işten gecmeden