Bi yere gitmeyin. Çocuğunuzun kişiliği bu, böyle kabul edin.
Kreşe gidiyormuş acaba ordayken ağladığında tepki mi görüyor aglama diye kendini tutuyorMerhaba kızlar kızımla ilgili bir şey soracağım.
31 aylık bir bebeğim var elhamdülillah sağlığı konuşması gelişmesi herşetiyi iyi ancak canımı sıkan aklıma takılan bir durum var son zamanlarda.
Duygularını ifade etmekten rahatsız oluyor
Mesela düştü ağlamak istiyor gözleri doluyor çok kötü oluyor ama ağlamıyor. Yada arkadaşı canını acıttı ağlamak istiyor ağlamıyor az önce elimde tepsi vardı önümde yürüyordu bir anda durunca başına çarptı hemen tepsiyi bıraktım baktım gözler dolu yüzü kıpkırmızı ama kendini sıkıyor ağlamamak için. Her olaydan sonra ağlamak istiyorsan ağlıyabilirsin dedikten sonra ağlıyor neden kafama çok takılıyor.kreşe gidiyor bende eşimde üstüne titreriz neden bilmiyorum pedağoğa mı gitsem bilmiyorum
Siz yanılmıyorsam çocuğunuzun gittigi kreşte çalışıyorsunuz?
Merhaba kızlar kızımla ilgili bir şey soracağım.
31 aylık bir bebeğim var elhamdülillah sağlığı konuşması gelişmesi herşetiyi iyi ancak canımı sıkan aklıma takılan bir durum var son zamanlarda.
Duygularını ifade etmekten rahatsız oluyor
Mesela düştü ağlamak istiyor gözleri doluyor çok kötü oluyor ama ağlamıyor. Yada arkadaşı canını acıttı ağlamak istiyor ağlamıyor az önce elimde tepsi vardı önümde yürüyordu bir anda durunca başına çarptı hemen tepsiyi bıraktım baktım gözler dolu yüzü kıpkırmızı ama kendini sıkıyor ağlamamak için. Her olaydan sonra ağlamak istiyorsan ağlıyabilirsin dedikten sonra ağlıyor neden kafama çok takılıyor.kreşe gidiyor bende eşimde üstüne titreriz neden bilmiyorum pedağoğa mı gitsem bilmiyorum
Biz de de şöyle bir durum var.
Mesela oğlumu uyarıyoruz, şunu yaparsan parmagin sıkışır, yada ziplarsan düşersin şeklinde.
Bizi dinlemeyip yaptığında, canı acirsa hiç bize ağlamıyor, biz tabi ki gel bakayım öpeyim, iyi misin diyoruz.
Ama koltuk arkasına saklanıp kendi kendine ağlıyor, çünkü uyarıldığı halde yaptığını biliyor sıpa.
Sizde ayıp sus ağlama falan demiyorsaniz karakteri böyledir.
Kimi çocuk cekingendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?