2,5 yaşında oğlum var 1yasindan beri kabızlık çekiyoruz aslinda kabızlıkta değil kakadan korkma kaka tutma sorunumuz Sıka bildiği kadar sıkıyor 4,5 günde bir cildirarak bütün apartmanı ayağa kaldırarak kaka çıkarıyordu ve katı cikiyordu gitmedigim doktor gitmedigim hastane kalmadi hiç bir ilaç hiç bir doğal besin fayda etmiyor kakası geldiğinde yapmıyor sıkıyor uykuya veriyor ayaklarını havaya kaldırıyor kakasını gidermek için çeşitli bir çok şeyler yapıyor ve basariyorda bağırsakları iyice bu duruma alışmış tembellesmis bundan 2 ay öncesine kadar boyleydik artık bugünleri arar olduk iki ay önce 10 güne kadar bekletti baktık yapıyor lavmanlar fitiller onlara bile karşı koydu neler denedik geceleri acile taşındık en son çare cerraha gitmemizi söylediler cerraha gitti cerrah belleğe beklete 10 gün boyunca kakasinin taşlaştığını söyledi ve acil mudahale ile çıkartmanız gerektiğini söyledi anestazi altında popo yoluyla parmakla kakaları çıkardılar çok bunalimdayim anneler yardımcı olun derdime derman bulun cerrahın verdiği dupcalok diye bir ilaçla çocuğum sasirilacak dercede iki güne bir kaka yapar oldu çok şükür düzeldi dedim Havalara uçtum Allah'ım bu günleri demi gorecektim dedim tekrar başa sardik 1 ay böyle gitti başa sardık iki haftadır kesinlikle kaka yapmiyor kendiliginden 7 güne kadar tutuyor ve 7 günün sonunda kaka tekrar taslasmasin diye lavman uyguluyoruz iki haftadır iki kere lavmanla kaka yaptı ne olucak böyle nereye kadar hiç bir sağlık sıkıntısı olmadiginida altını çizerek söylüyor bir çok testler araştırmalar yapıldı psikolojikmen popo catlakligi oluşmuş kaka korkusu başlamış diyor doktorlar oturma banyoları kremler yani herşeyi her yolu denedim bir cozum bulamadım kakası çok güzel ir şekilde geliyor ve söylüyor ağzıyla kalan geldi diye gelen kakayi çıkarmamak için evde çeşitli seyler yapıyor ne olur yardımcı olun en son bugün tavsiye üzerine entorogerminaya başladık bir hafta kullanicam inşallah faydası olur sizlerinde başından böyle bir olay geçtim geçtiyse neler yaparak kurtuldunuz bu çıkılmaz durumdan bana yardımcı olun anneler.