Kızlar adetim 4 gün geçti evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.. Kan testi yaptırdım bugün 22.66 çıktı 2 gün sonra tekrar gel 50 ye çıkarsa normal dedi aranızda böyle düşük başlayıp yükselen var mıı
Kızlar adetim 4 gün geçti evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.. Kan testi yaptırdım bugün 22.66 çıktı 2 gün sonra tekrar gel 50 ye çıkarsa normal dedi aranızda böyle düşük başlayıp yükselen var mıı
Benim 3 gün geçmişti adetim 20 ckmıstı 2 gün sonra 45.5 4 gün sonra da 168.8 cıkmıstı simdi cok daha yüksek :) hiç dert etmeyin o yüzden geç döllenme oldugu için böyle sanırım ♡
canim sakin ol.stres yapma hayirlisiyla artacaktir gec dollendiyse deger dusuk cikip yukselir merak etme. ben kimyasal olunca 9la baslamisti sonra yukselmedi senin iyi cikmis yine hayirli olsun insallah
Benim 3 gün geçmişti adetim 20 ckmıstı 2 gün sonra 45.5 4 gün sonra da 168.8 cıkmıstı simdi cok daha yüksek :) hiç dert etmeyin o yüzden geç döllenme oldugu için böyle sanırım ♡[/Q
İnş ya moral oldunuz bana arastırdım yükselende var düşende umarım melegiöe kavuaurum çok istiyorum dua edin bana lütfen
canim sakin ol.stres yapma hayirlisiyla artacaktir gec dollendiyse deger dusuk cikip yukselir merak etme. ben kimyasal olunca 9la baslamisti sonra yukselmedi senin iyi cikmis yine hayirli olsun insallah