• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları anneler lütfen beni sevindirin...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

asayram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
222
1
46
Bursa
merhaba arkadaşlar,yarım saat önce acilden getirdim bebeğimi şimdi uyuyor.3 gündür ateşi vardı.fitil ve şurup verildi kullandım fakat geçiyor.2 saat sonra tekrarlıyordu.bugün akşama doğru yavrum morarmaya ve titremeye başladı atladım taksiye acile attım kendimi.yine fitil ve şurup verildi yavruma.kan tahlili yapıldı ve bebeğimin kanında iltihaplanma varmış.doktor 3 iğne verdi.bugün 1.vuruldu.pazartesi tedavi sonucuna bakılacak.5 yaş altı çocuklarda görülürmüş.asıl neden mikroplarmış.inanın öyle titizim ki nasıl olur anlamıyorum.doktor sen ve evin titiz olsada bebeğinin hergün birlikte olduğu diğer insanlar bile önemlidir. dedi.çok insanlı kalabalık ortamlardan sigra kullanan insanlarla pek aynı ortamda bulunmamamı sürekli ellerin steril olması gerektiğini besinlerinde tazeliğine dikkat edilmesi gerektiğini tekrarladı.bunlara zaten tüm anneler yeterince dikkat ediyoruz,kısacası mikropla gelen bir enfeksiyon şaştım kaldım.acaba bu hastalığı yaşayan ve nasıl atlattığını paylaşmak isteyen arkadaşlar var mıdır.moralim çok kötü çok üzgünüm.kendimi çok suçlu hissediyorum.lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum.bu arada prensesim 11,5 aylık.

geçmiş olsun,Allah şifa versin.benim de 18 aylık kızım.bu durumu yaşamadık ama herkesin başına gelebilecek bir şey malesef.
sen ne kadar dikkat edersen et,çevrendekilerin hangi birini uyaracaksın,sonra zaten bebeğini kıskanan,sevimsiz anne ilan edilirsin eninde sonunda...yapacak bir şey yok malesef.
önümüz bayram,beni şimdiden tasası sardı.geçen yıl ilk bayramıydı kızımın,hiç de yabancı nedir bilmiyor.elden ele gezdi,sonuç,bir hastalandı tam 15 gün gece gündüz ayaktaydık.insanlara anlatamıyorsun,ağzından burnundan öpüyorlar çocuğu.

tedavinizi aksatmayın ve kendinizi suçlamayın,inşallah kısa sürede toparlanır prenses.

Back