anneler hangi marka sut pompasi ve hangi marka sterilizator almaliyiz

philips avent elektrikli alıcam ben kullanan ve memnun kalan arkadaşlarım var .
Bende lansinoh cift gogus elektrikli dusunuyorum ama hani bu urun cok mu gerekli o konudada kararsizim isin gercegi.ama bazen de hani Allah korusun mastit olmamakcin cok onemli falan diyorum kendime

bence çok fazla para vermeye gerek yok işimi görsün yeter ben de lansinoh düşünüyorum elektriklisi de manueli de iş görüyormuş arkadaşlardan öyle duydum. diğer markalar biraz tuzlu gibi.

bence çok fazla para vermeye gerek yok işimi görsün yeter ben de lansinoh düşünüyorum elektriklisi de manueli de iş görüyormuş arkadaşlardan öyle duydum. diğer markalar biraz tuzlu gibi.
Canim bende lansinoh elektrikli cift gogus dusunuyorum acaba iyimidir?iyidir diye bikac yerde okudum ama yine de sormak istedim

Kizlar gitdim sordum cift gogus almanin fazla bi anlami yok diyolar cunki bebegi bile tek gogus emziriyorsun dln dediler hemfikirmisiniz???kafam karisdi urunu elime aldim geri koydum sizlere sorayim dedim hanimlar

eğer çalışan bir anneyseniz tekli ile vakit kaybetmek istemezsiniz ikisini bir arada sağıp işi bitirmek varken neden tek tek uğraşasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…