Anneler günü yaklaşıyor :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlar :) Anneler günü yaklaşıyor :) kendi annenize ve ya eşinizin annesine ne almak istiyorsunuz ? benim aklımda hiç bir şey yok kararsızım :/ sadece aklımda fincan takımı var. siz neler almak istiyorsunuz fikir ediniriz belki

Ben anneme hiçbir zaman ev eşyası almadım hediye olarak .
Bence annenizin şahsına bir hediye düşünün . Ben bugün Beta'da gördüğü beğendiği babeti alacağım anneciğime :)

Allah annelerimize uzun , sağlıklı ömür nasip etsin:)

Belki biz annemize güzel paketler hazırlayacağız ama , Kimiside bir buket çiçekle gidecek annecazına...

Ben anneme istediği bir şeyi alacağım annem kadar sevdiğim birine de biraz çiçek ve bir avuç dua götüreceğim.....

Güneş gözlüğü almayı düşünüyorum. Kayınvalide uzakta anneler gunünden 1 ay sonra goruscez. Ona da beğendiği bir seyi alacam

Ben annemi o gün dışarıya çıkarmayı planlıyordum önce sinema sonra yemek:))sevgili muamelesi yapıcam anneciğime tabi sonradan vazgeçtim istediği başka birşey var onu almayı planlıyorum olurda bütçemi ayarlayabilirsem malum öğrencilik hali:))hepsini birden yaparım yoldada eline bir gül oldu bitti daha ne isteyecek bu yılda ona özel olsun gönlü olsun:))

Ahh arkadasim sen annecigine bi buket cicek gotureceksin , ben onu bile yapamayacagim Mezarina bile gidip oksayamayacagim annemm anneler gunun kutlu olsun diyemeyecegim
Icim yaniyo her anneler gununde, nefret ediyorum o gunden eve kapatiyorum kendimi

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…