Anneler günü yaklaşıyor :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlar :) Anneler günü yaklaşıyor :) kendi annenize ve ya eşinizin annesine ne almak istiyorsunuz ? benim aklımda hiç bir şey yok kararsızım :/ sadece aklımda fincan takımı var. siz neler almak istiyorsunuz fikir ediniriz belki :1:

Ben anneme hiçbir zaman ev eşyası almadım hediye olarak .
Bence annenizin şahsına bir hediye düşünün . Ben bugün Beta'da gördüğü beğendiği babeti alacağım anneciğime :)

Allah annelerimize uzun , sağlıklı ömür nasip etsin:):nazar:

Belki biz annemize güzel paketler hazırlayacağız ama , Kimiside bir buket çiçekle gidecek annecazına...:14:

Ben anneme istediği bir şeyi alacağım annem kadar sevdiğim birine de biraz çiçek ve bir avuç dua götüreceğim.....

Güneş gözlüğü almayı düşünüyorum. Kayınvalide uzakta anneler gunünden 1 ay sonra goruscez. Ona da beğendiği bir seyi alacam

Ben annemi o gün dışarıya çıkarmayı planlıyordum önce sinema sonra yemek:))sevgili muamelesi yapıcam anneciğime :16:tabi sonradan vazgeçtim istediği başka birşey var onu almayı planlıyorum olurda bütçemi ayarlayabilirsem malum öğrencilik hali:))hepsini birden yaparım yoldada eline bir gül oldu bitti daha ne isteyecek bu yılda ona özel olsun gönlü olsun:))

Belki biz annemize güzel paketler hazırlayacağız ama , Kimiside bir buket çiçekle gidecek annecazına...:14:

Ben anneme istediği bir şeyi alacağım annem kadar sevdiğim birine de biraz çiçek ve bir avuç dua götüreceğim.....

Ahh arkadasim sen annecigine bi buket cicek gotureceksin , ben onu bile yapamayacagim :( Mezarina bile gidip oksayamayacagim annemm anneler gunun kutlu olsun diyemeyecegim :(
Icim yaniyo her anneler gununde, nefret ediyorum o gunden eve kapatiyorum kendimi :(

Back