• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler emzirirken elevit kullanan var mı?

acibiber2053

kış büyüsü...
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
1.456
25
358
40
Kocaeli
merhaba bayanlar benim oğlum 6 aylık ve ben doğumdan sonra elevit kullanmadım ama sanki vucudumun buna ihitiyacı var.şimdi bunun için doktora gitmrek istemiyorum. kullanana var mı merak ettim..bebeğe bir zararı olur mu?

hayır zaten üstünde gebeler ve emz
iren anneler için diye yazıyor. bende içiyorum arada. iyi geliyor. sevgiler

bana doktor vermişti hamile iken. doğumdan sonra da "artan vitamin varsa evde, kullan btir" dedi. Kullanıyorum. Sen de kullanabilirsin.

hayır zaten üstünde gebeler ve emz
iren anneler için diye yazıyor. bende içiyorum arada. iyi geliyor. sevgiler
ay saolasın ya kutusunu atmışım o yüzden okuyamamıştım çok saolasın..
bana doktor vermişti hamile iken. doğumdan sonra da "artan vitamin varsa evde, kullan btir" dedi. Kullanıyorum. Sen de kullanabilirsin.

ayy kutusu yok ama ev elevit dolu ..cevap için teşekkrüler.hemen içtim bir tane

cok faydalii dogumdan sonrada bana doktorum birakma deva met demisti.hamile iken sigortam ödüyordu dogum yapinca ödömiyor o yüzden doktorum fazla fazla yazmisti.dogumdan sonrada kullan diye.

elevit ve kan hapı!!!! korkuyorum onlardan. valla o haplar bana çok kilo aldırdı etkisini halen üzerimden atamadım.bi daha hamile kalırsam hayatta kullanmam.sebze-meyve-et zaten yiyorum.süt te içebiliyorum.

Back