Anneler duyun sesimi !

Kanguru kullanıyorum arada her ne kadar bel destekli olsa da yine de aşırı bel ağrısı yapıyor ama alışacağım yapacak bir şey yok

Ne güzel yazmışsınız

Doktorunuza danışarak yürütece koyarsanız belki onda gidip gelmeye başlarsa kendi kendine oyalanır ben doktorumun onayıyla 4 buçuk aylıkken başladım koymaya çok rahat oluyor

Bugun bi yazı okudum tamda buna göre diyordu kş kucaga alışmasın diye bebeği çok kucaklamayız ama o alışması için değil ihtiyacı olduğu için kucak istiyor ve bu dönem bebeklerinde anneden ayrılma kaygısı oluyor diye bu sürecin gecici oldugunu düşünüyorum bende tek büyüten bi anneyim kucak istediği zamanlar sling kullanıyorum hem rahat hemde rahatca işimi yapıyorum :)

Kucağa alışsın zaten ona muhtaç. Benim bebeğim 4 ay kucakda yaşadı evi turluyorduk her gün . Oturunca mizmizlaniyordu. Kış bebeğiydi birde dışarıda cikamiyorduk. 4 ay sonu artık yere attım bir battaniye halı almistim piyanolu, zeka kartları oyuncaklar kitaplar derken hemen alıştı. Dönmeye başladı Emekleyincede bana ihtiyacı kalmadı . Artık ufak ufak oturtmaya başlayın ilk önce kucaginizda sonra size destek yaslanarak sonrada bir yastık desteği ile 1 ayda desteksiz oturmaya geçer. Hem 1 ay sonra ek gıda zamanı desteksiz oturması lazım gıdaya başlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…