• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Anneler bize de yardım eder misiniz?

nemoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
146
1
96
İstanbul
daha önce başka yerlere de açtım konuyu ama sağolsun arkadaşlar pek de fikir veren olmadı. Bebek karyolası olarak büyüyen karyola istemiyoruz.İlerde baza veya ranza alırız diye.İkea da bir takım beğendik yalnız karyolası 60*120 ölçülerinde.Benim merak ettiğim çocuk kaç yaşına kadar bu ölçilerde yatabilir. Boy sorun olmaz herhalde ama eni 60cm biraz dar olabilir.Bazıları 3-4 yasına kadar yatar diyor bazıları 2 yasından sonra yatamaz diyor eni dar olduğu için.Aslında 60*120 ölçülerinde piyasada çok beşik var.Kullananlar varsa çocuklarını kaç yaşına kadar yatırabildiler? Neyse çok yazdım şimdiden teşekkür ederim.

canım,bizim karyolamız 70*130,kızım çok dönüyor,sanırım seneye bu zaman yatağımızı artık kullanamıycaz.Tavsiyem büyük al,bir zararı olmaz,ama denilenler doğru en fazla 3 yaşına kadar kullanılıyor,mecburen genç odası alıcaz sonrasında...

canım en fazla 2 yaşına kadar yatabilir bence..bizim park yatak 70-130 galiba...bebeğimin seneye kadar bile yatacağından şüpheliyim....

evet belki buyuyen karyolada uzun sureyatamıyacaktr ama sonuçta gardolap lazım olan bışey olduğu için karyolasınıda almak mantıklı hem buyuyen karyolalarn çekmecelerı falan çok kullanışlı tabi sana kalmış bışey park yatakların fıyatıda uygun alıp yanınada bı şıfonyer yada kuçuk bı dolap alabılırsın

ikeada bende baktım 260 TL civarı beşiğin fiyatı. (beyaz olan)
bende ilk zamanlar ikeadan almak istiyordum ama şimdi bakıyorum sanık heran kırılacakmış gibi geliyor. dolaplarıda çok sağlam gelmedi. bencede çok uzun süre yatamaz o beşikte bende sırf buyüzden vaz geçtim ikeadan.
ve park yatak konusunda da kararsızım. :(

büyüyen yataklar çok kullanıışlı sonuçta ilerdede yatabilir zaten yatağı açınca genç yatağı gii oluyo kocaman oluyo iki iş yapmaktansa büyyüen karyola almak en mantıklısı bence .ben park yatakları pek sevmiyorum küçük yatakta almak mantıksız geliyo bana tabi karar senin arkadaşım bir kere al iyi bişey al hem şimdi için hem ilerisi için iyi olur :)

saolun arkadaşlar 60*120 küçük herhalde 3 yaşına kadar da yatamıcaksa almaya değmez tabi ama bana yatabilir gibi gelmişti

60*120 banada küçük geldi, büyüyen beşilklerde hem çok yer kaplıyor hemde ilerde büyüttüğünde şekilsiz duruyor benim hoşuma gitmedi yani zaten oda dar oluyor.

Ben 70*130 sallanabilir karyola aldım içi baya geniş geldi gözüme , ön kısmıda çıkarılabilenlerden 3 yaşına geldiğinde çıkarıp öyle kullanmayı düşünüyorum..

nerden aldınız ve sakıncası yoksa fiyatını yazabilir misiniz?

Ben küçükköy deki bir mağazadan aldım yatak ve uyku seti hediyeli 500 TL..Fotosunu ekleyim ben bunun çekmeceleri lacivert-mavi olanını seçtim..

2374.jpg

Ben oğluma 70*130 aldım ama büyüyenlerden değil. 5 yaşına kadar yattı, sonra bazalı yatak aldım. Büyüyenlerin ölçüleri normal yatak ölçülerinden dar sanırım, biryerde hareketli çocukların sağa sola dönerken düştüğünü okumuştum. Bence de ölçüler dar gibi aslında normal yatak ölçülerinde olsa en mantıklısı büyüyen yatak aslında ama ilk çocuğunsa normal ahşap beşiklerden alıp sonra ikinciye de kullanabilirsin.

bende çilekten aldım ölçüsünü hatırlamıyorum ama büyükçe yatak parmaklıklı

büyüyen yatak darlığı nedeniyle sorun oluyormuş diye duydum kullananlardan.

bende büyüdüğünde bazalı yatak alma düşüncesindeyim.

bu arada park yatağımızda var en çok onu kullanıyoruz.

Back