Anneler bir baksaniz

kayra66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
733
563
Anneler var annecikler var , son günlerde yasanan seyler hepimizi çok üzdü malum burasi kadin sayfasi kizlar çocuk yetistiriyoruz , calissaniz bile onlara çok vakit ayirmamiz lazim kimileri
gezip tozmaktan, alisveris hastaligindan, günlere katilmaktan ,dizilere bakmaktan vs çocuklari unutmus bir toplum haline gelmisisiz haberimiz yok, hergün olaylar son bulmuyor.
Ates düstügü yeri yakiyor ama hepimizin içi yaniyor lütfen onlara çok vakit ayiralim
Kiz--oģlan farketmez ne yapiyorlar, arkadas çevresi nsl ........................
nerde yanlis yapiyoruz ???

Canım bununla ilgili bir dolu topic var hepsinde konuşuldu bu konular. Benim çocuklarım daha küçük arkadaş çevreleri yok doğal olarak ama olduğunda kötülerden nasıl koruyacağım inan bilmiyorum

Canım bununla ilgili bir dolu topic var hepsinde konuşuldu bu konular. Benim çocuklarım daha küçük arkadaş çevreleri yok doğal olarak ama olduğunda kötülerden nasıl koruyacağım inan bilmiyorum
Canim çok kötü zamandan geçiyoruz Allah hepimizin sevdiklerini korusun ,sizinkinide benim yazim biraz uyari amaçliydi Aile ve çevre çok önemli evlatlarimiza çok vakit ayirmaliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…