• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi anneler bi bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygukaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
D

duygukaan

Ziyaretçi
mrblar oğlum 1 aylık ve emzik emiyor onda problem etmıyor reçele batırınca alıyor bunun bi zararı varmıdır acaba çok ağlıyo napım onu verıyorum susuyor yavrum anneler yardımcı olun bana :((((

eskiden beri yapılmış kimseye bişi olmamış senın bebişede olmaz sanırım ama çok az ver tabiki herşeyin fazlası zarar..kolay gelsın canım

BıR TELEVıZYON PROGRAMINDA bazı annelerin bebeği emziği alsın diye bala batırdıklarını bunun son derece yanlış olduğunu uzman bir doktor anlatmıştı. bal sindirimi zor bir besinmiş. aynı şey reçel için de geçerli olsa gerek çünkü bal doğal bir besin ama reçel yapay. ayrıca bebeğe yaşı dolmadan şekerli ve tuzlu şeyler verilmemeli diye biliyorum.

milupanını rezene çayını alın ılık suya atın emziği buna batırp çıkarın bebeğinize verin çok güzel alıyor hem gaz sancısı varsa alıyor hemde reçele batırmaktan iyidr

bebek 1 yaşına gelene kadar şeker,tuz,inek sütü yasak..
eskiler vermiş ben de veriyim mantığı yanlış bana göre , tıp her sene ilerliyo , her sene yediklerimizin yararları yada zararları ortaya çıkarken , annem 30 sene önce bana vermiş nolucak demek ters geliyo bana.. tabi çocuk senin arkadaşım istediğini verirsin..

milupanını rezene çayını alın ılık suya atın emziği buna batırp çıkarın bebeğinize verin çok güzel alıyor hem gaz sancısı varsa alıyor hemde reçele batırmaktan iyidr

tamam sağol cnm deniycem inş alır bende reçel vermekten bıktım inan üstü başı reçel oluyo çocuğumun saol

reçel çok fazla şeker içeriyor çok zararlı
bal da 1 yaşına kadar yasak
bu tip tatlarla bu kadar erken tanışırsa memyi de reddebilir
bence de vermeyin

:1shok: 1 aylık bebeğe reçel verilirmi allah aşkına
ben kızıma günde 1-2 çay kaşığı su versemmi bu sıcaklarda diye düşünüyorum ve halen karar veremiyorum
reçel bence çok zararlıdır şeker var içinde 1 yaşına kadar şeker, tuz vs. yasak değlmiydi ya? emziği başka türlü almıyorsa verme arkadaşım çokmu önemli emzik emmesi

bence vermemelisin dahada bilinçlenince zorluk çekersin reçelsiz almaz ondan sonra.dişler falan çıkıca daha da zararlı oluyor tatlı yiycekler şimdiden önlemini almak daha doğru.

verme annesi daha daha çoooooooook minik bebişin benim oğlum 16 aylık ben bile tuz ve şekeri çok kullanmamaya gayret ediyorum,rezene çayını dene bence o da olmuyorsa verme emzik ,bol bol emzir şimdiden kolay gelsin

bencede sakın verme..benim kızım 4.5 aylık geçenlerde eşim muz yerken yalatmış ben görmedim kıyameti kopardım tabi..bu güne kadar tattığı ilk şey muz oldu..
zorlucak seni biraz ama verme yada emziğin ucuna sütünü damlat o şekilde ver ağzına..

Cnm şekerle fln verme zararlı, benim oğlanda emzik tutmuyor bende uyutması kolay olsun diye emzik alsın istiyorum, başka bi yolunu bulursan yaz olurmu:1rolleyes:

Back