• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler bi bakarmısınız?

Semra57

Poyraz&Miray
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
786
6
316
36
Slm ben yeni doğum yaptım bugün 21gün oldu ama hala göğüslerimle başım dertte uçları çok acıyo artık bebişim emerken kanıyo ve yeterli emziremiyorum bebeğimi lütfen bu konuda bilgisi olan yardım etsinmafoldumben

krem kullanmıyormusun canım.lasinosh diye bi krem vardı iyi geliyordu.
bide saf zeytinyağını kızdırıp soğutup sürmüştüm ben çok işe yaramıştı dene istersen.

benım de sağ göğüsümle başım dertte henuz kanamıyo ama nerdeyse ağlıyorum ordayken.plastık yanı sanırım kauçuk neyse meme uçları var ben onları kullanıyorum hem bebeğe de kolaylık kavrayabilmesi için hem de dırekt temas etmıyo.bı dene istersen ecZanelerde var.

krem kullandım garmastan ve nisavit diye 2tane krem denedim ama işe yaramadı bide zeytinyağını deneyim bakalım teşekkür ederim önerin içina.s.

.lasinosh banada çok iyi geldi ama kanardı kabuk tutar düşer dişlerimi sıkardım yinede emzirirdim zor günlerdi geçti biraz sabır sadece

çok çatladıysa bepanten merhem sür emzirmeden önce güzelce sil. bider göğüs kalkanı kullan. ben çok çektim en son bunlardan çare buldum. Allah yardımcın olsun..

canım geçmiş olsun. ben ne kullandıysam işe yaramadı. sol göğsüm paramparca oldu. az emzırdıgım ıcın de sutu azaldı. hala az akıyo ve sol gogsum sagdakının yarısı kadar. komık gorunuyo. ama napalım. sen o yuzden sakın pes etme. emzır mutlaka. sonunda ben de aglaya aglaya emzırdım ama gec kaldıgım ıcın sutumu artıramadım. 2 aylık olunca oglum gogsum ıyılestı. doktor bana pansuman ilacı ve antıbıyotıklı merhem verdı. sanırım onların da ıyılesmesıne katkısı oldu ama bence tek care pes etmeden emzırmek. ayagın nasır baglaması gıbı. zamanla gecıyo ve bı daha yara olmuyo. sabret canım

canım benim bu acıyı bn çk iyi bilirim benim sol göğüs ucum yoktu çk küçüktü bebek eme eme patlttı tabi..tam 2 ay çektim oğlum artık zombi gibi ağzı kanlı kanlı emer olmuştu lansion,medala,madecassol,bepanten,zeytinyağı, ne denediysem fayda etmedi.en sonunda garmastan kurtarıcım oldu düzenli kullandığında iyileşiyor..ama iş işten geçti sütüm azaldı..gögüsümün birisi kocaman birisi azıcıktı..bebeğin için çekiceksin bu acıyı ben ayaklarımı yerlere vuruordum acıdan..sakın pes etme emzirrr

kızlar benim göğsüm yara oldu ama aventin göğüs yaraları için kremi var onu kullandım ve hemen geçti sonrasındada hiç problem yaşamadım aventin göğüs ucu plastiğindende kullanıyorum doğduğundan beri hep onunla emzirdim göğsümün ucu yoktu çünkü sonradan emerek çıkarttı minik ama yinede3 o plastikten vazgeçemedik şu an oğlum 4 aylık krem fln kullanmaya bile gerek kalmıoo arada bir nadiren kızarıyo biras hemen kremini sürüyorum bi sürüşte normale dönüo valla tavsiye ederim yanee :ecrin_bebek:

Göğüs ucu yarasını ancak çeken bilir, doğumdan bin beter vallahi... ben 25 gün çektim, her şeyi denedim fayda etmedi. En son uyguladığım şey iyileştirdi diye düşünüyorum. Biraz garip gelebilir ama denemekte fayda var. Marketlerde satılan tahinlerden bir kavanoz aldım, üzerindeki yağı kapaklı küçük bir kaba koydum,her emzirmeden sonra meme uçlarıma sürdüm. Benimkileri iyileştirdi bilmiyorum,belki de iyileşme aşamasındaydı.

Slm ben yeni doğum yaptım bugün 21gün oldu ama hala göğüslerimle başım dertte uçları çok acıyo artık bebişim emerken kanıyo ve yeterli emziremiyorum bebeğimi lütfen bu konuda bilgisi olan yardım etsinmafoldumben

semracım bende aynı acıları cektim ve garmastan sayesinde iyileşti göğüslerim. sen nasıl kullandın bilmiyorum ama benim kullanma şeklimi anlatayım bir dene sende. hani göğüs pedleri varya onlardan 2 tanesini al ve biraz ısıt sonra göğsüne garmastan sür ve ısınmış göğüs pedlerini meme uclarına koy düşmemesi içinde südyen giy emzirene kadar beklet memende. emzirirken yıka ve öyle emzir. birkaç kere bu şekilde yaparsan meme uçları çabuk iyileşiyor canım.umarım işine yarar,gecmiş olsun

ben tecrübeli değilim fakat tecrübelilerden dinlediğim kadarıyla emzirme öncesi ve sonrası kendi tükürüğünüzle orayı ıslatmak bu tarz yaraları önlüyormuş. biraz nahoş geliyor ama acı çekmekten iyidir.

benımde 4,5 aylık oğlum var yenı doğduğunda benımde emzirmekten artık ğöğüs ucum kopmaya başlamıştı her şeyi denedım bır tek purlen dıye bır krem ıyı geldi suruyosun ve temızlemene gerek yok bebeğe zararı da yok rahatlıkla emzirebilirsin ama kremı emzırdıkten sonra surdum ben 2-3 gune geçmişti Allah bebişine uzun ömürler versın canım

bende yaşadım aynı acıyı ağladığım bile oldu emzirirken krem falan işe yaramadı bende meme ucunu sütünle ıslatırsan iyileşmesine yardımcı oluyor

Back