• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi anneler bi bakarmisiniz?yardim edin lutfen....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

NaZaR_BoNCuGu

Güneş topla benim için!
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
930
18
623
Hollanda
benim kadar dikkatsiz bir anne yoktur herhalde moralim sifir geceden beri uyayamiyorum sinirimden kendime ve su anda oturdum agliyorum senağlama

kizim 2 aylik mama kullaniyorum
marka verebilirmiyim bilmedigimden yazmiyorum bi standart mamayi bide kakasini yapamayanlar kusanlar icin olan mamayi ikiside 0-6 aylik icin ikisindende 120 ml 2 kasik katiyorum ve ben salak sorumsuz dikkatsiz anne o kusanlar icin olan mamayi 1 haftadir kuzuma 6-12 aylik olanlardan veriyomusum senağlama ne kadar aptalim ya ben...

bisey olurmu kizlar ya yardim edin gercekden cok moralim bozuk ne kadar dikkatsizim aptalim senağlama bir haftadir huzursuzdu kuzum o yuzdenmi acaba ?

bende mama kullandım sütüm yetersizdi.. bişiy olmaz heralde ama şunu biliyorumki mama ile beslenmek zorunda kalan bebekler anne sütünü alan bebeklerden çok daha rahatsız..son bikaç gündür sadece kendi sütümü veriyorum çok daha rahat huzurlu kakası bile yeşildi şimdi sarı...bebeğim 1 aylık..olur öyle üzülme bişiy olmaz.. bebekler bizi çok dalgın yapıyor bazen...çoğunu atlatmış...hiç bişey olamz..

insallah canim saol.
kendi kendimi yiyorum sabah beri gozlerim sisdi korkuyorum bisey olur diye
benim sutum kalmadi yoksa en kolay hazir olan anne sutu boyle salaklikda yapmazdim keske sutum olsaydi....insallah bisey olmaz askima :(

ben bişey olacağını zannetmiyorum üzme kendini, formülasyonları bebbeklerin ay durumuna göre değişiyor, yani 6-12 aylık bir bebeğin hazmedeceği ve ihtiyacına göre formüle edilmiştir, bence bi problem yok,hiç dert etmeyin olumlu düşünün, huzursuzluğunuz bebeğe geçmesin. içiniz rahatetsin

Back