Kızlar benim de tecrübelerinize ihtiyacım var. Kızım 6 aylık şuanda uyku düzenimiz berbat. Gece uykusuna mama içerken dalıyor. Doğal olarak gazını da çıkaramıyorum. Gündüzleri sıkıntı yok fakat gece uyurken fazlalığıni çıkarır kusar diye çok korkuyorum. Kimilerine göre gazını çıkarmama gerek yok ama gece uykusundan korkuyorum bişey olur duymam diye. Çünkü yediğini sindiremeden biberon da uyuyor.
Ben yan yatirsamda artık dönüyor kisirt ustu yatirma yan yatir kusarsa bile genzine kacmasin benimde kabusum buydu ilk 6 ay her yedirmeden snra dakikalarca beklerdim ya kusarda ve ben duymam diye annelik gercekten zor
Artık istediği pozisyona döndüğün için korkuyorum. Yan yatirsamda sabah bi bakıyor kafa dikben çocuğumun bir kere bile gazını çıkarmadım. memede uyuyakalırdı genelde. ama sırtüstü değil yan yatırırdım.
Teşekkürler
Faydalı bilgiler var uyumaya dair bir izle istersen.
6 aylık bebek de kusacağı zaman kafasını yan çevirir zaten. biraz fazla paniksin sanırımArtık istediği pozisyona döndüğün için korkuyorum. Yan yatirsamda sabah bi bakıyor kafa dik
ben battaniyesini koyardim sirtina dogruBen yan yatirsamda artık dönüyor ki
Fazlanin fazlası6 aylık bebek de kusacağı zaman kafasını yan çevirir zaten. biraz fazla paniksin sanırım
Ben yan yatirip arkasina bebek yastigi koyuyordum.Ben yan yatirsamda artık dönüyor ki
Yok tutulmuyorEmdikten sonra ya da mamadan sonra uyanık tutmaya çalışıp gazını almayı denediniz mi ? Uyanık tutulabilir mi gaz çıkana kadar bilmiyorum benimki daha doğmadı oluyorsa bende öyle yaparım
Kimisine göre gerek yok artık ama annelik delilik gerçekten. Olmicak şeyler geliyor aklına insanınUykuya dalsa bile gazı çıkarılabilir ama 6 aylık bebeğin buna ihtiyacı var mıdır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?