Anneler bi bakabilir misiniz

Manal

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
356
232
18
Kızlar benim de tecrübelerinize ihtiyacım var. Kızım 6 aylık şuanda uyku düzenimiz berbat. Gece uykusuna mama içerken dalıyor. Doğal olarak gazını da çıkaramıyorum. Gündüzleri sıkıntı yok fakat gece uyurken fazlalığıni çıkarır kusar diye çok korkuyorum. Kimilerine göre gazını çıkarmama gerek yok ama gece uykusundan korkuyorum bişey olur duymam diye. Çünkü yediğini sindiremeden biberon da uyuyor.

sirt ustu yatirma yan yatir kusarsa bile genzine kacmasin benimde kabusum buydu ilk 6 ay her yedirmeden snra dakikalarca beklerdim ya kusarda ve ben duymam diye annelik gercekten zor

ben çocuğumun bir kere bile gazını çıkarmadım. memede uyuyakalırdı genelde. ama sırtüstü değil yan yatırırdım.

Ay kendimi gordum.Benim de kızım böyleydi o aylarda.Ben hiç uyumuyodum uyursan diye de saatimi 10 dakikaya bir kuruyodum.

ben çocuğumun bir kere bile gazını çıkarmadım. memede uyuyakalırdı genelde. ama sırtüstü değil yan yatırırdım.
Artık istediği pozisyona döndüğün için korkuyorum. Yan yatirsamda sabah bi bakıyor kafa dik

Emdikten sonra ya da mamadan sonra uyanık tutmaya çalışıp gazını almayı denediniz mi ? Uyanık tutulabilir mi gaz çıkana kadar bilmiyorum benimki daha doğmadı oluyorsa bende öyle yaparım

Uykuya dalsa bile gazı çıkarılabilir ama 6 aylık bebeğin buna ihtiyacı var mıdır bilmiyorum.

Bebeğiniz 6 aylık bir sorun olacağını sanmıyorum kussa bile rahatsız olur ve buna uyanır diye düşünüyorum. İki çocuğum var ikisindede genelde 4 aydan sonra gaz çıkartmadan yatırdım benimkilerde ya mama ya da meme emerken uyurlardı bence rahat olun

Emdikten sonra ya da mamadan sonra uyanık tutmaya çalışıp gazını almayı denediniz mi ? Uyanık tutulabilir mi gaz çıkana kadar bilmiyorum benimki daha doğmadı oluyorsa bende öyle yaparım
Yok tutulmuyor gaz olursa çok uyumadan uyanıyor genelde bizimki. Tabi her cocuk kendine özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…