ıkınmasa bile gazdandır cunku benım oğlum da aynı seyleri yaşadı. emerken ağlıyodu sonra kendini sıkıp pırt yapıyodu o zaman rahatlıyodu
pozisyona gelince ben en rahat pozisyonun yatarak emzirme olduğunu düşünüyorum ve evdeyken yatarak emziriyorum. gezmedeyken kanepede oturup ayaklarımı sarkıtarak.
Arkadaşlar malum tatil geliyor yakında ailelerimizin yanına gideceğiz. arabayla uzun yola çıkacağız ve ben şimdiye kadar(bebeğim1,5 aylık)sadece bir pozisyonda bebeğimi emzirdim. O da şöyle; kanepeye oturuyorum bağdaş kurarak, bacaklarımın üstüne yastık alıyorum, bebeğimi öyle yatırıyorum ve emziriyorum..
Başka nasıl emzirebilirim gittiğim her yerde bağdaş kurup bacağıma yastıkmı alıcam.
Misafirlikte, markette, arabada napabilirim acaba. Siz kullandığınız pozisyonları yazın ben bi uygulayarak bakayım...
Bu arada nedense bebeğim memeyi alınca 2 dk kadar emiyor sonra sinirlenerek bağırarak bıırakıyor sonra tekrar delirmiş gibi memeye saldırıyor ama tekrar bağırarak ve ağlayarak bırakıyor. hemen bacaklarım üzerindeki yastığın tersine diğer memeye veriyorum bebeğimi ondada aynı, 2dk kadar emiyor sonra sinirlenip bırakıyor, tekrar açlıktan ölmüş gibi saldırıyor sonra tekrar kafasını çekip ağlıyor.. anlamadım gitti:1no2:. Var mı neden olabileceğine dair tahmininiz ve çözüm öneriniz.fisfisfis
Ben bacak bacak üstüne atarak emzirdim hep
Canım şu yatarak emzirme nasıl oluyor bana bi anlatın ya, yan mı duruluyor bebeğin altına bişey konuluyormu. Kendi kendime evirip çevirip bişeyler yapmak istemiyorum çünkü bebeğim ağzından memeyi çıkardımı öyle sıkı kapatıyorki bidaha açabilene aşkolsun o yüzden emzirmelerimde öyle rahat rahat pozisyon kendi kendime deneyip bulamıyorum.
Gezmedeyken kanepede oturup ayaklarını sarkıtarak emzirdiğinde bebeği kolunamı yatırıyorsun, kolun yorulmuyor mu öyle. iki elinde dolumu oluyor bu pozisyonda. yani bir elin bebeğin altında diğer elinlede memeyimi tutuyorsun..
Ayy çok garip oldu, uzun zamandır üye olmasam erkek zannederdiniz beni, bir sürüde lafı işitirdim:roflol:
ya birde çok boğulacak gibi oluyor bebeğim, her emzirmede genzine mi kaçıyor yoksa nefessizmi kalıyor bilemiyorum ama en az iki defa nefes alamıyor hemen dikleştiriyorum, sütümde öyle çok fazla değilki sütten diyeyeim.. Herkesinmi bebeği böyle oluyor acaba, yoksa benimpozisyonumla mı ilgilidir sizce.
QUOTE=PRINCESS-in-LOVE;7449090] Dr.da onun çok faydası olmaz sen kendin still tea iç dedi onun bebeğine çok faydası olacak dedi ve akşam eve gelir gelmez çaydan içtim inanki emdikten sonra bebeğim bi rahatlı gaz maz kalmadı o günden beri hergün içiyorum rahatız çok şükür
emzirme pozisyonuna gelince normal oturuyorum koltuğua koluma alıyorum yani dirseyime öyle emziriyorum. Genelde yastık kullanmıyorum. Eğer dışarda biyerdeysekte bi tülbent atıyorum üzerimize öyle emziriyorum. İlk başlarda çok çekiniyordum ortalıkta biyerde emzirmeye ama napim heryerde bebek bakım odası olmuyor heleki açık havada nerde bulacan bende öyle bi çare buldum napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?