- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
-
- Konu Sahibi zeysmother
Ama emen bebek biraz daha sağlıklı olur ya anne sütü gibisi varmı keşke kızımda içebilseeydi onun içinde çok üzülüyorum çok araştırdım netten benzer bişide bulamadım açıkcası bügünde cildiyeye götürcemarkadaşlara katılıyorum alerjiye çok benziyor
muz, deterjan vb. şeyler böyle alerji yapabiliyor
bir arkadaş anne sütü alan bebeklerde alerji olmuyor diye duydum yazmış ama öyle değil
benim çocuklarım baya emdi :) ikisi de gayet alerjik :)
alerji tek bir noktada kalmaz, yayılır
google a "bebek alerji" yazın, görsellere bakın, benziyor döküntüler
Olabilir bugun öğrenicem inşallah ama kendini yeniliyor gibi yeni yeni çıkmaya başladı doktorda dedi zaten yakınımda görenlerde dedi kızamık veya su çiçeği değil diye çok sağolunKızamık veya su çiçeği değil eminim ama ya bişey ısırdı yada bişey dokundu.ama aklıma ilk gelen bişeyin ısırdıgı sankı mıktop kapmıs gibi.rabbım yardım etsin acil şifalar.
Geçmiş olsun tekrardan.Olabilir bugun öğrenicem inşallah ama kendini yeniliyor gibi yeni yeni çıkmaya başladı doktorda dedi zaten yakınımda görenlerde dedi kızamık veya su çiçeği değil diye çok sağolun
öğrendinizmi bebeğinizin nesi varmış, iyileştimi merak ettim :)Olabilir bugun öğrenicem inşallah ama kendini yeniliyor gibi yeni yeni çıkmaya başladı doktorda dedi zaten yakınımda görenlerde dedi kızamık veya su çiçeği değil diye çok sağolun
Yok hayır bebek varkende karşıyım aslındaGeçmiş olsun canım, evinizde hayvan falan besliyormusunuz
Evet Yine götürcem anlamadılar tanı koyamadılarayağının altındaki de ürtikere benziyor. inşallah değildir. doktor ne dedi acaba? götürdünüz mü?
Çok çok teşekkür ederim hayır malesef çocuk doktoru na gösterdim bilemedi cildiyeye yönlendirdi oda tanı koyamamakla birlikte Zona ya benzetti ama onun içinde su çiçeği geçirmiş olması lazım dedi yine götürcemöğrendinizmi bebeğinizin nesi varmış, iyileştimi merak ettim :)
1 sorunun cevabı hayır canın vermedim 2. Çocuk doktoru anlamadı cildiyeye yönlendirdi oda tam emin olmamakla beraber Zona ya benzetti onun içinde çiçek geçirmesi lazım dedi yine götürcem çok sağolun1)haşlanmış ev yumurtası verdiniz mi yada onun katkılı bişeyi.ne mayası kullanıldığını bilmediğiniz bir unlu mamul?
2)ayağında resmen uçuk çıkmış.sanki bir tür su çiçeği mikrobu ama başka bi hastalık yapmış gibi.zona mı acaba?
doktora götürdünüz mü bugün?
aaa çok ilginç , inşallah sadece o kadarla kalmış birşeydir, çok geçmiş olsun tekrar :)Çok çok teşekkür ederim hayır malesef çocuk doktoru na gösterdim bilemedi cildiyeye yönlendirdi oda tanı koyamamakla birlikte Zona ya benzetti ama onun içinde su çiçeği geçirmiş olması lazım dedi yine götürcem
aaaa bunlarıda ilk defa duydumzona ufak çcuklarda su çiçeği yapıyor ama virüsler öyle gizleniyorki immun sisteminin düşmesi yeter.eğer bir çocuktan su çiçeği kapmışsa zonalı su çiçeği özelliği olan bir zona da geçer giderdi.fakat insan dışında hava ve bitkilerden çocuğunuza geçmiş çiçek özelliği olmayan zona da özelliklerini çıkarmıştır.Allah şifa versin.