- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
-
- Konu Sahibi zeysmother
Sağolun Yarını bekliyorum cildiye veya çocuk uzmanına götürcem ama bir sorim dedim endişeleniyorumçok geçmiş olsun nedir bilemedim ama acile mi gitsen için rahat etmiyorsa ne bileyim gerçi orda da ne yapabilirler ki
ne olduğunu söylemeden sadece ilaç mı verdi çok çok geçmiş olsun ağlıyor mu yani canı yanıyor mu acabaSağolun Yarını bekliyorum cildiye veya çocuk uzmanına götürcem ama bir sorim dedim endişeleniyorum
Bulunduğum yer imkanları çok olan bir yer değil yarını beklemeliyim bir ara hastaneyi karantina ya aldılar acil karışık götürmek istemiyorum o yüzden yarın yakın bir ile başka hastaneye götürmeyi düşünüyorumCanım acile git imkanın varsa yarını bekleme
Evet bende önemsiz sandım geçer dedi ama yayıldı poposunda da var onu koymadımne olduğunu söylemeden sadece ilaç mı verdi çok çok geçmiş olsun ağlıyor mu yani canı yanıyor mu acaba
Sağolun canı yandığını sanmıyorum belli ederdi sakin duruyor ama ben tedirginimOyy kurban olurum ona. Çok geçmiş olsun hemen bir cildiyeye gidin. Kuzum benim canı yanıyor mu acaba
Teşekkür ederiz acımız yok gibi bilemiyorum sakiniz çünkü her zamanki gibi davranıyorOy onun pofidik bacaklarını yerim. Annesi bence bir acile götür göster belki canı yanıyordur, çözüm bulamasalarda acısını dindirecek bir krem verirler, yarında kendi doktoruna götürürsün.
Olabilir mi acaba ama sanmıyorum belkide öyledir git gide kötü oldu alerjik bişidir inşallahbi böcek falan mı ısırdı acaba
böcekte olabilir gibi geldi bana sanki alerji bu şekilde olur mu ki bilemiyorum acısı yoksa yarına öğrenirsiniz inşallahOlabilir mi acaba ama sanmıyorum belkide öyledir git gide kötü oldu alerjik bişidir inşallah