Çocuk Hastalıkları anneler bakın acilll

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
Merhabalar benim yedi aylık bir kızım var ayağında ve bacağında bir şeyler çıktı. Su çiçeği veya kızamık felan sandım dün doktora gittim değil dedi bi krem verdi onu sürdüm bugün bi baktım daha beter olmuş yayılmış yarın ilk işim başka doktora götürmek içim içimi yiyor resim koyacam böyle bişey yaşayan varmı ne olur konum bir süre taşınmasın korkmaya başladım çünkü

Eklentiler

• DSC_2457.JPG
    53,4 KB · Görüntüleme: 519
  • DSC_2455.JPG
    50 KB · Görüntüleme: 491
çok geçmiş olsun nedir bilemedim ama acile mi gitsen için rahat etmiyorsa ne bileyim gerçi orda da ne yapabilirler ki

Oyy kurban olurum ona. Çok geçmiş olsun hemen bir cildiyeye gidin. Kuzum benim canı yanıyor mu acaba

Canım acile git imkanın varsa yarını bekleme
Bulunduğum yer imkanları çok olan bir yer değil yarını beklemeliyim bir ara hastaneyi karantina ya aldılar acil karışık götürmek istemiyorum o yüzden yarın yakın bir ile başka hastaneye götürmeyi düşünüyorum

Oy onun pofidik bacaklarını yerim. Annesi bence bir acile götür göster belki canı yanıyordur, çözüm bulamasalarda acısını dindirecek bir krem verirler, yarında kendi doktoruna götürürsün.

ne olduğunu söylemeden sadece ilaç mı verdi çok çok geçmiş olsun ağlıyor mu yani canı yanıyor mu acaba
Evet bende önemsiz sandım geçer dedi ama yayıldı poposunda da var onu koymadım
Oyy kurban olurum ona. Çok geçmiş olsun hemen bir cildiyeye gidin. Kuzum benim canı yanıyor mu acaba
Sağolun canı yandığını sanmıyorum belli ederdi sakin duruyor ama ben tedirginim

Oy onun pofidik bacaklarını yerim. Annesi bence bir acile götür göster belki canı yanıyordur, çözüm bulamasalarda acısını dindirecek bir krem verirler, yarında kendi doktoruna götürürsün.
Teşekkür ederiz acımız yok gibi bilemiyorum sakiniz çünkü her zamanki gibi davranıyor

çok geçmiş olsun en kısa zamanda doktora götürün .ayrıca bunlar su çiçeğine benzemiyor. allerji falan olmuş olabilirmi değişik bişeyler yedimi onada dikkat edin.

Çok geçmiş olsun buna benzer bisey benim oglumda da olmuştu yüzünden basladive bütün vücuda yayildi
Doktor alerji diyip ilaç vermisti.Bende cok korkmustum...
Belki yavrunuzun bişeye alerjisi vardir..

allerji olabilir. bir bocegede allerjisi olabilir.benim buyuk oglumu bocek isirinca su dolu kesecikler oluyordu.gerci sizinki yaygin ama allerjidir heralde

Canım su çiçeği değil o , içi iltihaplı gibi sanki alerjiyede benzemiyor töbe töbe ne olaki acaba çok geçmiş olsun yarın hemen bi doktora daha götürün korkmayın ağrısı acısı yoksa ateşi falan kaşımasını engelleyin

Ah kıyamam nasıl üzüldüm. Kaşınıyor mu acaba? 7 aylık bebek kaşındığını belli edebilir mi bilemedim ama
alerji gibi duruyor. Anne sütü ile mi beslendi? Bildiğim kadarıyla anne sütü almayan ve ek gıdaya erken
başlamak zorunda olan bebeklerde sıklıkla alerjiler görünüyor. Anne sütü ile beslenen bebeklerde alerji
sıkıntısı yaşanmıyor. Uzman değilim, yanılıyor olabilirim elbette. Tez zamanda döküntülerden
kurtulmasını diliyorum.
Gittiğiniz doktordan da açıklama isteyin bakalım teşhisi neymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…