anneler bakarmısınız acilll

kardelen6060

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
96
2
6
Tokat
ablamın 5 ve 2 yaşında oğulları var büyük olan kardeşinden sonra çok değişti. annesinin halasının cüzdanından para alıyo bazen açıktan bazen gizliden saklıyo parayı sonra da bulamıyo anenmlerin evdede kardeşlerimin parfümü,ayna ,kalem vs.işine yaramayan şeyler bazanın arkasına saklamış üstünede minder koymuş.bu sene okula başlıycak ve okuldada böyle yapmsından endişe ediyoruz ana sınıfındayken bi arkadaşının silgisini almıştı benim olmalı bu çok güzel diye (( maddi olarakta sıkıntıları yok neden böyle anlamıyoruz nasıl yola getirilir önerilerinizi bekliyorum.

canımm kliptomani bu hastalığın adı... bi zaman sonra daha da acı durumlar yaratabilir.... acilen bi pedagog a gidin.... en iyi onlar yardmcı olur.... cok uzuldm inş bi caresi bulunur yaa

canımm kliptomani bu hastalığın adı... bi zaman sonra daha da acı durumlar yaratabilir.... acilen bi pedagog a gidin.... en iyi onlar yardmcı olur.... cok uzuldm inş bi caresi bulunur yaa

teşekkürler cvp için .netten biraz araştırmıştmda uzmanlar bu yaşlardaki çocukların senin benim kavramı oluşmadığı için yapıyor düzelir yazıyodu kliptomani nedir bilmiyorum bi araştırayımda ablama söyliyim. valla bende çok üzülüyorum umarım düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…