Anneler bakabilir mi ?

Şu vermeyi denedim ve bu sefer kiriz yaşadık bitmeyen bir ağlama bir çığlık
Doktor kilosuna fazla dedi mi? Doktor normal demişse sıkıntı yok. GEece uyanmaları dişten. Diş dönemş sürekli kucak ister. Öyle rahatlıyor. Kucak istediğinde İhtiyaçlarını karşılayın sabredin. 16 diş çıkana kdar böyle. Son 4 azıyı daha rahat çıkarıyor. Biz 18 ay saat başı uyndık dişten.

Öncelikle bebeğinizin kilosu çok çok fazla. Doktorunuz bu konuda uyarmadı mı sizi? O ayda üst sınır 10küsür kilolarken siz 13 kilo diyorsunuz. Bence öncelikle bunun bir sorun olduğunu farkederek başlayın işe.
3 defa uyanıyor olması normal değil ama anormal de değil. Bizim de aynı sorunumuz vardı, alışkanlıktan. Bu uyanmalar muhtemelen alışkanlık kaynaklı. Mamasını vereceğiniz zaman çok suya az mama şeklinde yapın. Gittikçe de mama oranını azaltın. Bir kerede bunu yapınca bebek rahatsız oluyor, sinir krizi bile geçirdi bu yüzden bizimki. Zamana yayarak hallettik. Siz de bunu bir deneyin bence. Kullandığınız mama da aslında doyurucu bir mama ama belki bebeğinize yaramıyordur, alternatif denediniz mi?
Pütürlü gıda işini de zamana yayarsanız sorunu çözersiniz. Yine hızlı bir şekilde değil ama zamana yayarak pütür oranını arttırabilirsiniz. Zamanla alışacaktır. Bir de ben hala öğünden sonra uyuyacağı zaman mama veya devam sütü veriyorum. Belki böyle yaparsanız daha uzun süre tok kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…