- 16 Ocak 2021
- 81
- 86
- 8
- 30
- Konu Sahibi Esmanur7816
-
Doymuyor değil çocuğu öyle alistirmayin lütfen ya .Selam kizlar
Kizim tam 8 aylık oldu hala gece 3 defa mama yemeye kalkıyor annesutu almıyor sütüm hiç gelmedi smaoptilro 2 kullanıyorum ama doymuyor doymuyor doymuyor gece 10 kere kalkıyor ve üstelik mamasını 5 saniye geciktirssn ortaligi yıkıyor bu sefer abisi uyanıyor birde onu yatırma çabası şuan 4 disi var 2 taneside uc vernis altdan ve üstten emekleme sıfır yürüteç falan kesinlikle binmiyor gel gel diyor baba dede diyor şuan 8 aylık 77 cm ve 13 350 kilo doktor sakınca görmedi fakat ben gündüzleri ek gıda veriyorum ama oradada pütürlü yemiyor midesi bulaniyor ben ne yapayım arkadaşlar gündüz doymadigi için mi gece kalkıyor muhallebi falanda yediriyorjm aslında
Kilosu çok değil mi, gece su versen? Benim kızım susadığında da çok ağlardıSelam kizlar
Kizim tam 8 aylık oldu hala gece 3 defa mama yemeye kalkıyor annesutu almıyor sütüm hiç gelmedi smaoptilro 2 kullanıyorum ama doymuyor doymuyor doymuyor gece 10 kere kalkıyor ve üstelik mamasını 5 saniye geciktirssn ortaligi yıkıyor bu sefer abisi uyanıyor birde onu yatırma çabası şuan 4 disi var 2 taneside uc vernis altdan ve üstten emekleme sıfır yürüteç falan kesinlikle binmiyor gel gel diyor baba dede diyor şuan 8 aylık 77 cm ve 13 350 kilo doktor sakınca görmedi fakat ben gündüzleri ek gıda veriyorum ama oradada pütürlü yemiyor midesi bulaniyor ben ne yapayım arkadaşlar gündüz doymadigi için mi gece kalkıyor muhallebi falanda yediriyorjm aslında
Merhaba denemediğim dış jeli kalmadıBana diş sıkıntısı gibi geldi jeller var aslında pek onermiyorlar ama ben çok kullandım o jellerden doktorunuza danışarak bir deneseniz ?
Şu vermeyi denedim ve bu sefer kiriz yaşadık bitmeyen bir ağlama bir çığlıkKilosu çok değil mi, gece su versen? Benim kızım susadığında da çok ağlardı
Mamayı sulandırsan yani iyice seyreltilmiş mama yapsanŞu vermeyi denedim ve bu sefer kiriz yaşadık bitmeyen bir ağlama bir çığlık
Doktorunuza danışarak rezene çayı ya da uyku damlası verin 8 aylık bebek gece beslenmesine ihtiyaç duymaz kilosu da maşallah baya iyi aşışkanlık olmuştur muhtemelen, derin uyumasını sağlicak bi çözüm bulunSelam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?