Anneler Anne adayları tecrübeliler bi Bakarmısınız

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar buğün itibari ile çok şükür 11 haftalık hamileyim ama bulantılarım gecmedi ve hatta şiddetlendi gibi istifra maksimum günde 3 bazen hiç ama bulantı katlanılıcak gibi değil .

Dolayısıyla beslenemiyorum mesela bugün meyve bir bardak süt ve bir avuç fıstık la duruyorum ve imkanı yok başka bişi yiyemem gibi geliyor düşününce bile midem çok kötü oluyor...

11 haftalık bebeğime birgüne bu besinler az değilmi...

Bazı günler hiç yiyemiyorum.

Bir diğer sorum ne zaman düzelir bu bulantılar???

Tşkler....

Benim yengem 5 6 ay boyunca bir sey yiyemedi. Abartmiyorum mide bulantilarindan hasyaneye giderdik artik. Iki koluna birer serum takarlardi. 5 6 ay yedi seyleri saysam 5 i gecmez. Cok sukur saglikli zipir bi kizi oldu simdi 4 yasinda.

Bebegim ac kaliyor besleyemiyorum diye uzulme. Mide bulantilarinda yapacak bir sey yok.

Bebeğine birşey olmaz
Şuan senden besleniyor
Sabahları uyanır uyanmaz çubuk kraker at ağzına
Komibinde bulunsun
Mide bulantını bastırır

Bende öleyim şimdiden morardı kollarım serumdan ancak vicdanım rahat etmiyor beslenemiyorum çoçuğuma bişi olurmu diye.

Maşşallah allah bağışlasın

Bebeğine birşey olmaz
Şuan senden besleniyor
Sabahları uyanır uyanmaz çubuk kraker at ağzına
Komibinde bulunsun
Mide bulantını bastırır

Ah arkadaşım bastırmıypr işte denedim dahada kötü yapıyor yani yesem bir türlü yemesem bi türlü bulanıyor

Bende 13.haftamin icindeyim 2.bebegim olacak benim bulantilarim 3 gundur gecti ilkinde 20 hafta surmustu. Korkma bebegin ozellikle ilk 3 ay senin depolarindan besleniyo yediklerinden degil o yüzden bisey olmaz bebegine cok zor biliyorum ama az az sık sık beslenmeye calis bos mide daha cok bulaniyo cunku. Kraker beni daha beter yapiyodu ben galeta yiyodum

Ah arkadaşım bastırmıypr işte denedim dahada kötü yapıyor yani yesem bir türlü yemesem bi türlü bulanıyor
Midem bulaniyorsa ben de yiyemem çubuk falan. Biraz geçince yemeyi deneyebilirsin. Sarı leblebi de bastırır. Şu an zaten senden besleniyor. Ilerleyen dönemde geçmezse doktoruna başvur

Ne yapsan bu bulantı geçmeyecek bende senin gibiydim suan 15. Haftamdayim hala ara ara bulantı ve kusma oluyor ama 14 haftaya kadarpperişandim serum haplar neler neler ama geçiyo 13 haftadan sonra azalıyo yani bebeğin suan yediklerinden değil vitamin depolarindan beslendiği için sorun değil kendin için yemeye çalış az az sık sık

İlk 3 ay mide bulantım ve kusmam vardı ama çok değildi. 3-6 ay arası ne yediysem çıkardım. Zaten yiyemiyordum mide bulantısından. 6-9 ay arası da hafifledi.

Ama herkesin bünyesi farklıdır.

İlk 6 ay bebek sizden ekstra yiyecek vs istemez sizdeki stoklar ya da var olan yeter. Yani mideniz bulanıyorsa kendinizi zorlamayın. Bende ikinci çocuğuma hamileyim yani Doğuma çok az kaldı. İlk çocuğuma hamileyken sancı çekerken bile kalkıp kalkıp kusuyordum yani hiiç kesilmedi bulantı ve kusmalar buna rağmen oğlum 4 kilo üstü doğdu. Şimdide bulantılarım 22 haftalık olana kadar devam etti yani günde en az 4-5 kere kusuyordum. Yine bebeğimin kilosu gayet iyi.
Yani kusmaya bulantıya hiç takılmadım. Evdeki yemekleri yine ben yaptım misafir ağırlamam gerekiyorsa ağırladım. 1 gece bile gidip başkasında kalmadım. Bunları neden söylüyorum ; olabildiğince bu sürecin normal olduğunu düşünmek sizi rahatlatır.
Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın

Maşallah allah bağışlasın .

Amin inş.

Bende öleyim şimdiden morardı kollarım serumdan ancak vicdanım rahat etmiyor beslenemiyorum çoçuğuma bişi olurmu diye.

Maşşallah allah bağışlasın
ben de öyleydim hamileliğimde..14. haftadan sonra rahatlamaya başlamıştım..merak etmeyin zaten bebeğiniz çok küçük daha..ilk üç ay çokta etkilemez bebeği annenin beslenmesi demişti doktorum bana..su bile içemiyordum ben..maşallah kızım gayette sağlıklı doğmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…