Benim yengem 5 6 ay boyunca bir sey yiyemedi. Abartmiyorum mide bulantilarindan hasyaneye giderdik artik. Iki koluna birer serum takarlardi. 5 6 ay yedi seyleri saysam 5 i gecmez. Cok sukur saglikli zipir bi kizi oldu simdi 4 yasinda.
Bebegim ac kaliyor besleyemiyorum diye uzulme. Mide bulantilarinda yapacak bir sey yok.
Bebeğine birşey olmaz
Şuan senden besleniyor
Sabahları uyanır uyanmaz çubuk kraker at ağzına
Komibinde bulunsun
Mide bulantını bastırır
Midem bulaniyorsa ben de yiyemem çubuk falan. Biraz geçince yemeyi deneyebilirsin. Sarı leblebi de bastırır. Şu an zaten senden besleniyor. Ilerleyen dönemde geçmezse doktoruna başvurAh arkadaşım bastırmıypr işte denedim dahada kötü yapıyor yani yesem bir türlü yemesem bi türlü bulanıyor
Telaşlanma şu an senin depolarından besleniyor bebeğin. Bulantıların 16.haftada geçecektir.Bende öleyim şimdiden morardı kollarım serumdan ancak vicdanım rahat etmiyor beslenemiyorum çoçuğuma bişi olurmu diye.
Maşşallah allah bağışlasın
Telaşlanma şu an senin depolarından besleniyor bebeğin. Bulantıların 16.haftada geçecektir.
İlk 6 ay bebek sizden ekstra yiyecek vs istemez sizdeki stoklar ya da var olan yeter. Yani mideniz bulanıyorsa kendinizi zorlamayın. Bende ikinci çocuğuma hamileyim yani Doğuma çok az kaldı. İlk çocuğuma hamileyken sancı çekerken bile kalkıp kalkıp kusuyordum yani hiiç kesilmedi bulantı ve kusmalar buna rağmen oğlum 4 kilo üstü doğdu. Şimdide bulantılarım 22 haftalık olana kadar devam etti yani günde en az 4-5 kere kusuyordum. Yine bebeğimin kilosu gayet iyi.
Yani kusmaya bulantıya hiç takılmadım. Evdeki yemekleri yine ben yaptım misafir ağırlamam gerekiyorsa ağırladım. 1 gece bile gidip başkasında kalmadım. Bunları neden söylüyorum ; olabildiğince bu sürecin normal olduğunu düşünmek sizi rahatlatır.
Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın
ben de öyleydim hamileliğimde..14. haftadan sonra rahatlamaya başlamıştım..merak etmeyin zaten bebeğiniz çok küçük daha..ilk üç ay çokta etkilemez bebeği annenin beslenmesi demişti doktorum bana..su bile içemiyordum ben..maşallah kızım gayette sağlıklı doğmuştu..Bende öleyim şimdiden morardı kollarım serumdan ancak vicdanım rahat etmiyor beslenemiyorum çoçuğuma bişi olurmu diye.
Maşşallah allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?