• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneden oğluna talimat verdi! "Bu iş bu gece bitecek"

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.173
798
http://m.milliyet.com.tr/anneden-ogluna-talimat-verdi-bu-gundem-2242493/

Düğün için istenen takıları fazla bulan anne Fatma M., oğlu Bedri M.’ye genç kızın bekaretini bozması için talimat verdi. Cinsel saldırı sonrası bekaret kontrolü yapan anne ile oğluna 22 yıla kadar hapis isteniyor.

İstanbul'da düğün takısı nedeniyle yaşanan bir cinsel saldırı "Yok böyle anne" dedirtti. Düğün için istenen takıları çok bulup kızan anne Fatma M., oğlu Bedri M.'yi cinsel saldırıya azmettirdi. Anne, oğluna "Bu iş bu gece bitecek" diyerek çocuk yaştaki Özge Y.'nin (17) bekaretini bozma talimatı verdi. Sabah'tan Osman Asiltürk'ün haberine göre, Cinsel saldırı sonrasında bekaret kontrolü yapan anneye ve cinsel saldırıda bulunan oğula dava açıldı. "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma"yla suçlanan anne-oğula 22 yıla kadar hapis isteniyor. Firari sanık Bedri M.'ye ise yakalama kararı çıkarıldı.

5 BİLEZİK İLE 1 ALTIN SET İSTEDİLER

Özge Y.'nin anne-babası ayrıydı. Velayeti babadaydı ancak o 2 yıldır annesiyle birlikte İstanbul'da yaşıyordu. Gönlünü, bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı Bedri M.'ye kaptırdı. Evlenmeye karar verdiler. Özge Y., Bedri M.'nin evinde kalmaya başladı. Bedri M.'nin annesi Fatma M., "kız istemek için" Özge Y.'nin evine gitti. Kızın annesi "Velayeti babasında. Tek başıma karar veremem" dedi. Ancak "5 altın bilezik ve bir altın set" isteyerek evliliğe razı olduğunu söyledi. İddiaya göre; daha sonra babayı da arayan ve ikna eden Fatma M., düğün masrafından rahatsız oldu. Eve dönünce oğluna "Bu iş bu gece bitecek" diyerek cinsel saldırı talimatı verdi. Bedri M., Özge Y.'yi cinsel ilişkiye zorladı. Annesi de cinsel saldırıdan sonra bekaret kontrolü yaptı. Yaşadıklarından etkilenen Özge Y., evlenmekten vazgeçti. Bir yolunu bulup, annesiyle temas kurdu. Anne polise başvurdu. Polis, adrese gitti ancak sonuç çıkmadı.

TALİHSİZ KIZI BABASI KURTARDI

Bir odada kilitli tutulan Özge Y. "polis bulmasın" diye komşuya götürüldü. Bir süre sonra Bedri M.'nin kız kardeşi Çilem M., Özge Y.'nin yanına geldi. İkili daha önce aynı tekstil şirketinde çalışmıştı. Çilem M., Özge Y.'nin yanında biraz kaldıktan sonra "İşe gideceğim" dedi. Özge Y. de "Ben de seninle geleceğim" diye konuştu. İkili birlikte işe gitti. Yeniden ailesini arayan Özge Y. bulunduğu adresi bildirdi. Babası ve polis, tekstil atölyesine gelerek Özge Y.'yi kurtardı.

'DAMAT' FİRARDA

Özge Y. başından geçenleri şöyle anlattı: "Annesi ve bir arkadaşı, bekaretimi kontrol etti. Bozulduğunu anladılar ve aralarında 'Kız oğlan kızmış' diye konuştular. Yaşadıklarımdan sonra evlenmekten vazgeçtim. Evime dönmek istedim ama mani oldular. Bir yolunu bulup aileme ulaştım. Babam, polisle gelip beni kurtardı."

Yaşananların ardından Fatma M. ve Bedri M. hakkında "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından dava açıldı. Anneoğul için 22 yıla kadar hapis talep ediliyor. Firari sanık Bedri M. hakkında ise yakalama kararı çıkartıldı.

haber bana garip geldi,
17 yaşında kız erkek arkadaşı ile aynı evde yaşıyor.
evlenmek isteyince kızın ailesi altın talep ediyor.
altın vermek istemeyen erkek ailesi kıza saldırı planlıyor, bir de üzerine bekaret kontrolü yapıyor.

çok enteresan bence, çok da doğru gelmedi haber, sanki erkek ailesine iftira var gibi.
sen o kadar kızını düşünüyorsan zaten o eve göndermemen gerekmez miydi.
ben mi yanlış düşünüyorum.

veya kız açısından erkek arkadaşı ile birlikte olmak istemiyorduysa o eve taşınmaması normal gençler gibi flört aşamasında kalması gerekmez miydi.

bu sebeplerle hikayede boşluk olduğunu düşünüyorum.
bizim medyamız da nasıl reyting alacaksa o şekilde yayınladığı için haberleri hiç inandırıcılığı yok benim gözümde.

Haber baya eksik, kız neden nişanlısının evinde kalıyor sonra kız isteme merasiminde altın yüzünden anlaşmazlık yaşanıp kız onlarda kalmaya devam ediyor. Anneyle oğluna diyecek lafım yok zaten Allahın cezaları

haber bana garip geldi,
altın vermek istemeyen erkek ailesi kıza saldırı planlıyor, bir de üzerine bekaret kontrolü yapıyor.

çok enteresan bence, çok da doğru gelmedi haber, sanki erkek ailesine iftira var gibi.

veya kız açısından erkek arkadaşı ile birlikte olmak istemiyorduysa o eve taşınmaması normal gençler gibi flört aşamasında kalması gerekmez miydi.

bizim medyamız da nasıl reyting alacaksa o şekilde yayınladığı için haberleri hiç inandırıcılığı yok benim gözümde.
Büyük ihtimal zaten kız,evlenme amaçlı erkeğin evine yerleşmiştir..:cool:Yaşı küçük olduğu için resmi nikah için ailenin onayı(imzası)gerekmiştir..Altın talebi üzerine,birlikte olursalar aile mecbur razı olur gibi düşünülmüş olabilir.Yaşananlar karşısında kız evlenmekten vazgeçti.Ama atlatıkları ,kızın ailesi razı olabilir ama devlet reşit olmayan birine yapılandan razı olmaz.:super:

Son düzenleme:
Bazı insanlar cidden çok kötü, belki kızın gidecek yeri yoktu, belki zorla aldılar o kısmını bilemem ama. Kayınvalidenin yaptığı insanlığa sığmaz... Kadın azmetmiştir inanırım malesef kadınlar hala takılan takılara bağlıyorlar değerlerini, kayınvalideler de takmak istemiyor, o takıyı takmamak için azmettirmiş böylelikle kız mecburen evlenecek ya... Toplumun düşünce yapısının değişmesi gerekiyor artık, hiç ileri gidemiyoruz malesef.. Kızını para karşılığı hesabı yapan aileye mi kızmalı, yoksa parayı vermemek için tecavüze azmettiren kaynanaya mı? Hepiniz Allah'a havalesiniz...

haber bana garip geldi,

dusunduklerımın aynısı....

bence kızın annesi nikah izni vermek için kızını altın karşılığı sattı. erkek tarafı reddedince iftira attı.

ablamın binasında bir kadın var psikolojisi baya kötü.
kızı 17 yaşında ve 30 yaşına yakın sevgilisinin evinde kalıyormuş sürekli.
adamın annesi kızın oğluyle evlenemeyeceğini ssöylüyormuş hep.
ailede hırsızlık vs. yasa dışı iş çok.
duyunca çok şaşırdım gencecik kız asıl siziistemez diye düşündüm.
çok farklı insanlar var.

diğer gelinleri de 17 yaşında kaçmış büyük oğlana.
çok güzel,temiz bir kızcağız şimdi 23 yaşında.

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
başkasının zaafiyetinden kar elde etmeye çalışan zalim çok.

*hikayenin altın vs. kısmı tuhaf geldi bana da.

Burada en büyük suçlu kızını mal gibi satan annedir artık anne demek de ne kadar doğru bilemedim...

Çünkü bekareti bozulan kadın değersizdir, değil mi?

Sonra da niye feministsin... :işsiz:

Bende kuyumcu dükkanı istediler zannetm. 5 bilezik 1 set için, kızın ırzına geçiren pislik zihniyete beyine bak iğrenç insanlar.

Back