Merhaba 2 yaşında kızım var 7 aydır babası ile ayrıyız hafta sonları babasını görüyor kızıma sürekli ben bakıyorum çalışmıyorum yani.
Ama kızım bana uzak davranıyor baba eksikliğini hissetmedin diye her istediğini yapıyorum sürekli sarılıp öpüyorum üzerine titriyorum ama babasına gittiğinde sabahtan akşama kadar yanında duruyor beni hiç istemiyor geldiğinde de sen git diyor gelmek istemiyor korkuyorum benden bu şekilde tamamen uzaklaşır soğur mu diye birde kızım yaşına rağmen konuşuyor kendini ifade edebiliyor acaba karşı tarafın dolduruşlarından etkilenebilir mi çekişmeli davamız devam ediyor buna rağmen kızımı hiç kısıtlamadım babasına karşı hep babasının varlığını yaşattım ama şimdi benden uzaklaşmaya başladı nerdeyse küçücük çocuğun beni sevmeyeceğim düşünmeye başlayacağım ağlama krizlerine giriyor durup dururken sürekli küsüyor sarılmak istediğim vuruyor sen git diyor birine kızdığında bana vurup hırsını benden alıyor be yanına yaklaştırıyor ne de uzak kaldığımda daha çok sinirleniyor bu yaşlarda normal mı karşı taraf ve ailesi hiç iyi niyetli değil çocuğumu almak için bana karşı çocuğumu dolduracaklardır eminim buna ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum