Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oooooo maşallah annenize çok maharetli marifetli çok şanslısınız yada şanssızmı desem insan bunları görüp yemeden duramaz sonra gelsin kilolar ohhhhhhhhhhh:)şaka bi yana annenizin ellerine sağlık
annem bir ara bir alman arkadaşının cafesinde çalışmıştı pastacı olarak. fakat sonra o almanya'ya dönünce cafe kapandı. sipariş usulü yapmaya devam ediyordu ama şimdi biraz rahatsız olduğu için ara verdi.
Ahh!... Anneniz tam benim kafama göre biri,bende bayılırım pasta yapmaya... opuyorumnanaktan Ayrıca annen de rahatsızmış sanırım çook geçmiş olsun.... Ellerine sağlık,paylaşımın içinde teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
Keşke benim annem de böyle şeylere heves etmiş birisi olsaydı, ben de ondan etkilenip onunla böyle şeyler paylaşmayı sevseydim :umursamaz: Bak ne güzel annenin pasta merakı sayesinde sen de mutlu oluyorsun. Çok geçmiş olsun, pastaları ona yaşama sevinci olsun a.s.