Cilt Bakımı Ürünleri anneciğime cilt bakımı için ürün tavsiyelerinizi bekliyorumm :):)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

shekercix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
617
0
kızlar annem için cilt bakım ürünü arıyorum yaşına uygun güzel ve çok pahalı olmayan ürünler..
o çok ilgili oldugum için bana bıraktı bu konuyu bak ne diosan alalm falan..
bugüne kadar pek bişi kullanmamıştır annem. hatta yıllardır bildgm fix makyaj ürünü göz kalemi+rimel+far. sadece bunlarla kat kat makyaj yapanlara taş çıkarır valla benim hatunumm allık sürer,arada çok nadiren fondoten sürer..yıllardır çok özenmişimdir cildine. cilt tonu kusurlu deildr her yeri aynı renktir mesela..(benm alnım falan daha koyu,yanaklarm daha açıktırda ondan belirtiym dedm :)
izleri yoktur. gözenek de yoktu ama sanırım artk cildin sarkmaya başlamasından mı bilmiyorum biraz gözenekleri dikkatimi çekti. burnunda siyah nokta problemi var. göz kenarlarında (kaz ayagı diosunuz sanırım) kırışıklıklar olmuş.
ben ailemden uzak okudugum için -mış,miş'li konusuyorum kızlar kusura bakmayın. gittiğimde gördüğüm kadarını belirtiyorum size. bikaç sene önceye kadar böle dikkatimi çeken sorunları yoktu kırışıklık gibi, hep pürüzsüzdü onun cildi
yaş 42. cilt tipine kuru demişler eczanede vichy analizi yaparken sanrm. ama arada parlamalar oluyo cildinde bence kuru deil de okdr neyse..
evet kızlar uzun oldu biliyorum ama neler önerirsiniz bnm anneciğimee
şuan garnierin 3ü 1 arada olan temizleyicisini almış. bide sanırım şu avon solutions die bi ürün var göz cevresi ve yüz nemlendiricisi, onu kulllanıyor.
düzenli bakım alışkanlıgı yoktur aklına gelnce yapar çok kızarımm ama baskılarımla düzelcegne inanıyorumm :)
önerilerinizi bekliyorum canlarımmmm

canım suna dumankayanın çok güzel bakım kremleri var onları kullanmasını öneririm şahsen annemle ben resmen müdavini olduk o markanın ve inan diğer markalarla kıyaslanıcak olduğunda nerdeyse yok denilecek kadar kimyasal madde kullanılıyor ve nerdeyse hepsi doğal olarak hazırlanmış kürler diyebilirim.

roc `un kremlerini tavsiye ederim. Ben eski kayinvalideme almistim cünkü 20 kilo vermisti ve haliyle göz altlari basta olmak üzere bütün yüzü sarkmisti. Roc cok iyi gelmisti tavsiye ederim

aa ilk defa duydum suna dumankayanın ürünlerimi varmış..... :44: adı ne die geio cnm bide özellikle önerdiğin ürünler varmı fiyatları nasıl*

roc `un kremlerini tavsiye ederim. Ben eski kayinvalideme almistim cünkü 20 kilo vermisti ve haliyle göz altlari basta olmak üzere bütün yüzü sarkmisti. Roc cok iyi gelmisti tavsiye ederim

roc hakkında pek bilgim yok ama nieyse kötü bi marka gibi geliyor bana bilmiyorum canım hiç kullanmadım da ısınamadımda bi türlü :/ ama özellikle önerdiğin ürünleri varsa bakayım tabiki :)

aa ilk defa duydum suna dumankayanın ürünlerimi varmış..... :44: adı ne die geio cnm bide özellikle önerdiğin ürünler varmı fiyatları nasıl*

kırışıklıklar için anti-aging gece kremleri göz altı serumları annemin favorisi. bende sivilcler için olan serisinden çok memnunum ayrca saç bkım yağınada tapıyorum :) suna dumankayanın sitesinde oldukça pahalı fakat vimjoda fiyatları çok uygun ordan almanı öneririm cnm.

kızlar eczanede cilt analizi yapılıyormus ordaki bayan anneme vichy'nin ürünlerinden
liftactiv CxP pnm
liftactiv CxP eye
peeling
esential jel
barcos kuru kepekli saçlara şampuan
inneov densite

kullanmasını sölemiş (kagıda yazdırmış annem)
sanırım bu sondaki ikisi saçları için. son zamanlarda çok dökülüyor kafa derisi hassaslastı kızarık duruyor sanırım dipleri kuruymuş.. cilt tipide kuru..
bu yazdıgım ürünler nasıl sizce ne dersiniz alayımmı? aslında ben böle analiz tarzı şelerde bayanlar direk iide olsa kötüde hemen kendi ürünlerinden bi liste olusturdugu için pek güvenmiyorum satış amaçlı oldgnu düşünürüm genelde,oyüzden size danışmadan almak istemedim. ürünlerle ilgili fikirlerinizi sölerseniz sevinirm..

Son düzenleme:
kızlar liftactiv cxp göz kremine baktımda biraz, mor halkalar - göz altı torbaları için bi krem sanırım bu ..
yalnız annemde tam tersine ne torba ne mor halkalar yok göz çevresinde.kuruluk ve kırışıklık var. yanlış bi öneride bulunmus gibi geldi bana,siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…