• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneannemin koyunde esrarengiz olay

Sumeyye95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
65
6
1
Tokat
Merhabalar bugun bayram nedeniyle anneannemin koyundeym ve bugun bir olay oldu duyulan kadariyla soyle:adam intihar etti deniliyo ama kafasnin arkasina uc kursun sklms.anlamadigim bu adam arkasndan nasil skiyo silahi hadi skti diyelim ucuncu kursuna kadar nasil ayakta kaliyor.evde 13yaslarinda bi cocuk var dedesini oyle gorunce bagirarak dsari cikiyor.adam suan hastanede doktorlar sabaha selasini verirsnzz demis bir iki saate gidecek yani belkide gitmistir.cocuk zaten olayin sokundadr ama adam olurse ki olecek beyinden vuruldu.olay mechul kalacak kulaktan duyma bu kdar biliyorz kimse bsey blmiyor siz bu anlattiklarimdan ne yorum cikarirsnz sizcede celiskiler yok mu ?

Ben olayin mechul olrak kalacagina inanmiyorum.
Eger bir gariplik varsa zaten adli tip inceliyor, polisimiz iyi calisiyor.
Olayin asli yakinda ortaya cikar.

Olurse otopsiye gider ordada intihar olup olmadigi cikar zaten ortaya..sonuca gorede jandarmalar girer devreye ki zaten suanda bile arastiriyolardir..

Olay tabiki eksik yazildi cnku mechul kmse tek bir sey bilmiyor gerekli incelemeler zaten yapildi sabahtan beri.bide sunu merak ediyorum aileden kimse sikayetci olmazsa su cocuktan olsun veya supheli olursa olsun otopsiye yinede gider mi ? Ben kisiyi tanimiyorm ama pek iyi bilinmiyor yani dusmanida cok olabilir gunah almak da istemem ama iki ihtimalde yuksek.

Olay tabiki eksik yazildi cnku mechul kmse tek bir sey bilmiyor gerekli incelemeler zaten yapildi sabahtan beri.bide sunu merak ediyorum aileden kimse sikayetci olmazsa su cocuktan olsun veya supheli olursa olsun otopsiye yinede gider mi ? Ben kisiyi tanimiyorm ama pek iyi bilinmiyor yani dusmanida cok olabilir gunah almak da istemem ama iki ihtimalde yuksek.

Sizin dediginiz sekilde olsa yalniz yakinlarin sikayeti uzerine otopsi yapilsa tonlarca mechul olay olur.
Oyle sey olurmu ?
Polis inceler ve gariplik gorurse otopsi yapilir.
Bu konuda polisimize gercekten toz konduramam cok iyi calisiyorlar.

Sizin dediginiz sekilde olsa yalniz yakinlarin sikayeti uzerine otopsi yapilsa tonlarca mechul olay olur.
Oyle sey olurmu ?
Polis inceler ve gariplik gorurse otopsi yapilir.
Bu konuda polisimize gercekten toz konduramam cok iyi calisiyorlar.

Burasi koy ve jandarma geldi savci bile geldi.bende oyle dusunmustm zaten devletn brakmamasi lazim oteki turlu olsa kmse uzamasn die sikayetci olmaz.bu ciddi bir mesele

Otopsi olursa intiharmı cinayetmi çıkar ortaya....

Merhabalar bugun bayram nedeniyle anneannemin koyundeym ve bugun bir olay oldu duyulan kadariyla soyle:adam intihar etti deniliyo ama kafasnin arkasina uc kursun sklms.anlamadigim bu adam arkasndan nasil skiyo silahi hadi skti diyelim ucuncu kursuna kadar nasil ayakta kaliyor.evde 13yaslarinda bi cocuk var dedesini oyle gorunce bagirarak dsari cikiyor.adam suan hastanede doktorlar sabaha selasini verirsnzz demis bir iki saate gidecek yani belkide gitmistir.cocuk zaten olayin sokundadr ama adam olurse ki olecek beyinden vuruldu.olay mechul kalacak kulaktan duyma bu kdar biliyorz kimse bsey blmiyor siz bu anlattiklarimdan ne yorum cikarirsnz sizcede celiskiler yok mu ?

İntihar olup olmadığı kolayca anlaşılır. İlk olarak adli tıp ve kriminolojiyle biraz ilgili biri olarak şunu söyleyebilirim. Bir insanın ateşli bir silahla kendini kafasının arka bölümünden vurması neredeyse imkansız. Bunu yapabilmesi için kollarının normal insan kolundan uzun olması ve dirsek eklemlerinin de normalde bulunduğu yerden daha yukarıda olması gerekir. Yani bedensel bir anomalilik olması gerekir kol yapısında. İkinci olarak eğer tam otomatik bir silah değilse kullandığı ilk atıştan sonrası imkansız. Tam otomatik bir silahsa üç el ateş edebilir. Üçüncü olarak adamın el svabına bakılır. Ateşli silahlar ateş aldıkları anda barut izi bırakırlar. Eğer adam kendi ateş ettiyse el svabında bu açıkça ortaya çıkar. Yani intihar olup olmadığı kolaylıkla anlaşılır. Bu olayda asıl intihar değilse adamı kimin vurduğu sorun. 13 yaşındaki çocuk vurmuş olabilir mesela. Gayet olası. Ya da onun tanıdığı bir yakını. Köyden biriyle bir husumeti var mı? Ailesiyle arası nasıl? Adamla ilgili köyde herhangi bir dedikodu çıkmış mıydı (cinsel taciz vs.gibi) tüm bunlar araştırılır. Yani olayın ortada kalacağını sanmıyorum.

21 yasinda 8 aylik hamile yengem sabah yataginda son nefesini verdi.
Buna ragmen otopsisi yapildi.

Otopsi isteğe bağlı olmuyor yani istemiyorum yaptırmayalım diyemiyorlar. Netliğe kavuşması için kesinlikle yapılır

Ay katil senmisin yoksaaaaaaaaa...
Saka sakaa...ayy gecenin bu saatinde tirstimmm.

Tabii ki de bu doktor kararına bağlı..bizim burada evde bile olsa doktor geliyor bakıyor şüphe duyarsa hastaneye gönderiyor ve otopsi yapılıyor. .yani aile onay versin ya da vermesin fark etmiyor..ki adamcagiz zaten hastane demiş şüpheli bir durum varsa kesin otopsi yapılır. .

Back