Çok haklısın artık mucize olmuş bak hiç hamile kalamadım ne eşimde ne bende sorun yok.Bide eskiden evlilik yaş ortalaması çok düşükmüş benim ananem 14 yaşında evlenmiş babannem 16 haşında dedem 16 yaşında eeee halifyle hormonların aktif olduğu zamanlar şimdi öyle değil ki 30-35-40dan aşağıya evlenen insan kalmadı ki yaş ilerledikçe çocuk yapabilme oranı değişiyor kültür düzeyi arttıkça çocuk sayısı azalıyor teknoloji gelişiyor eskiden böyle teknoloji varmıydı yoktu şimdi herşey var ama bebek yok
Yenilen gıdalarında etkisi olduğunu düşünüyorum herşeyin organiği daha değerli oldu asgari ücretle yaşamını sürdüren bir insan nasıl organik yiyecekler yüketsin ? Ancak köyüne gidecek kendi yetiştirecek vs hal böle olunca ucuz die alıoruz evimize gdolu katkı maddeli ürünleri sonuç hormonların dengesi bozluo bekliyoruz ki bebek gelsin dünyanın dengesi bozulmuş kıtlık hat safhada
Bende hamile kalamadım benimde eşimde bende sorun yok sadece pko var bende ama gebelik olmadıÇok haklısın artık mucize olmuş bak hiç hamile kalamadım ne eşimde ne bende sorun yok.
Bende hamile kalamadım benimde eşimde bende sorun yok sadece pko var bende ama gebelik olmadı
Bende 2 ay kadar klomen kullandım yumurta oluştu 2 tane kendiliğinden çatladı gene hamilelik olmadıAynen bendede pko var 6 aydır tedavi görüyorum klomen içiyorum ama henüz bişey yok..yumurta oluşuyo ama döllenmiyor..( beklemek zorrr..
Hanımlar bendede pko denen illet var,hemde taa ergenligimden bu yana,14-15 yaşımdan beri hiç ilaçsız adet olmadım. 4 yılı geçkin evliyim. Yumurtan kendiliğinden hic büyümedi,iğne,ilaç,kür,alternatif tıp derken ,bi kaç kez büyüdü ve çok şükür bebeğim yolda
Allahım tez zamanda isteyen herkeslere nasip etsin inşAllah :)
Bu arada yumurtası olupta döllenme olmayanlar rahim filmini mutlaka çektirsinler ,ihmal etmesinler