Anneanneciğim kalçasını kırmış

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
kızlar geçen kuzenimiz intihar etmiş diye bi mesaj yazmıştım hatırlarsınız o gün demiştim ki herşey üst üste geliyor. kayınvalidemin hastalğı( kanser) bu ani ölüm bizi çok yıprattı derken az önce anneannemin düşüp kalça kemiğini kırdığını ve en az 6 ay ayağa kalkmadan yatacağını öğrendim. gerçekten Allah tarafından ailece denendiğmiz ve sabrımızın ölçüldüğü günler geçiyoruz.anneannem 88 yaşında gayer sağlıklı bi kadındır aslında çok hareketlidir bunun sonucunu da acı bi şekilde yaşıyoruz.sizlerden ricam anneannem için dua etmeniz.hem çok ızdırabı var hem de bilirsiniz yaşlılarda kırıklar özellikle kalça kemiği kırıkları kötü sonuçlara yol açıyor. babasını ve ablasını arka arkaya kaybetmiş olan annem için de hem anneanneme bakarken allahtan kolaylık hem de anneannemin bu zor durumuna dayanabilmesi için sabır diliyorum.

canım arkadaşım benim...
bu aralar cidden zor zamanlar geçiriyorsun..
çok ama çok üzüldüm inan...
herşey yoluna giricek inşallah ALLAHIN izniyle...
uzağım sana ama manevi açıdan herzaman destek olmaya hazırım güzel arkadaşım...
ALLAHIM kolaylık versin sizlere...
güzel günler yakın....
BENİM HALA UMUDUM VAR........

canım arkadaşım benim...
bu aralar cidden zor zamanlar geçiriyorsun..
çok ama çok üzüldüm inan...
herşey yoluna giricek inşallah ALLAHIN izniyle...
uzağım sana ama manevi açıdan herzaman destek olmaya hazırım güzel arkadaşım...
ALLAHIM kolaylık versin sizlere...
güzel günler yakın....
BENİM HALA UMUDUM VAR........

çok teşekkür ederim özloşum. uzak değilsin. o kadar yakınımdasın ki bunu çok içten hissediyorum. her zaman desteğini ilgini ve tesellinin görmek beni güçlendiriyor. iyi ki varsın ve biliyor musun

BENİM DE HALA UMUDUM VAR HERŞEY İÇİN HEM DE

Canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki. Anneanneme aşırı düşkünüm ve düşüp bi yerini kırmasından nasıl korkuyorum. Allah şifalar versin cnm. Madem dinç,çökmemiş diyorsun atlatacak merak etme. Bu arada diğer yaşadıkların için de Allah sabır versin hepinize. Her fırtına dinmek zorundadır

Çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:
sıkıntılar gelince hep üst üste gelir zaten
bir sınavdan geçiyorsunuz ailece galiba
Rabbim sabır versin sizlere :teselli:

Zor günler geçiriyorsun arkdaşım çok çok geçmiş olsun ama şunu unutmamak gerekirki beterin beteri var.. Allah beterinden saklasın cümlemizi..
Allah yardımcın olsun a.s.

Çok ama çok geçmiş olsun..
Annişinin bir an evvel eski sağlığına kavuşması dileklerimle :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun inş bu günler cabuk gecer canım.yınede herseye şükret beterin beteri var.herseyde bi hayır vardır.Rabbim büyük

X